Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kardeşımle gittim öncekı gün
güzeldı enazından arogdan çok çok daha iiidi
bayaa bii güldüm
ınsanların şu sıkıntılı zamnlarında güleceği bır fılm olarak nıtelendırıyorum
dün gittim eşimle çok beğendim
ilkide güzeldi evet ama buda çok güzel olmuş
filmin konusu bile vardı yaaaaa
iş buluncak
evlenilecek
saygınlık kazanılacak:roflol:
süppperdii ben çok beğendim çokda güldüm:roflol:
arogdan katbe kat güseldiii:1closedeyes:
ilkine arkadaşlarımızın ısrarıyla gitmiştim o fena değildi güldüğüm sahneler olmuştu ama 2. tam bir hayal kırıklığı..çok belden aşağı vurmuş ve espiriler çok basitti..frağmanda komik gibi duruyordu meraktan gittim ama beğenmedim açıkçası...
ben Ata demirer'in tek kişilik gösterisi kadar komik birşey izlediğimi hatırlamıyorum...kaç arkadaş grubuyla izlediysek herkesin gözünden yaşlar gelmiştir...izleyen arkadaşlar bilirler..
ben çok beğendim toplumun her kesimine hitap ediyor bence. ama ilgimi çeken izleyenlerin çoğunluğunu erkelerin oluşturması, herhalde içlerindeki recebi izlemeye gittiler.
filme eleştirmek için değil gülmek çin gidin. sonuşta bu bir sanat filmi veya siyasi bir film değil. sadece gülün ve gülün!!!...:lepi::dance:-tatlicadiarzu-