• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

recep ivedik 3 .....

gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.... filmlerin başarısının sadece gişeyle ölçülmesinden de çok utanç duyuyorum.... filmi başarılı kılan ne kadar kişinin izlediği değildir.... filmdeki oyunculuk,senaryo,ses,efekt ve akla gelebilcek tüm bu tarz şeyler.... recep ivedik serisini fragmanlardan takip edip iğrendim,ve gerçekten üzülüyorum yaptığı gişeye....

kesinlikle katılıyorum.

utanç tablosudur bu resmen Türk sinemasının ve dolayısıyla ülkemizin

bende dün gittim çok güldüm ne yalan söyliyim.özellikle psikiyatristle diyoloğunu çok beğendim:)))-tatlicadiarzu-
bazı yerleri çok abartı buldum tabi ki.:umursamaz:
bu filmin hiç sanat değeri olmadığı kesin :emir_bebek:

kesinlikle katılıyorum.

utanç tablosudur bu resmen Türk sinemasının ve dolayısıyla ülkemizin

ve daha sonra da türk sineması yürümüyor deniyor... ee nasıl yürücek ki bu şekilde... bu adama prim verdikçe mi yürücek yani... emek harcayan sinemacılara yazık oluyor,olan o....

Nihayet dün gittim çok da iyi etmişim gülmekten öldüm..
arkadaşlar adam zaten sanat filmi çektiğini iddia etmiyor. biraz gülüp eğlenmek isteyenler gitsin izlesin. izlemeyenler de izlemesin kaydirigubbakcemile3

yahu ne kadar abarttınız yaa..
hep sanatsal filmler izlenicek,süper senaryolar,sesler efektler izliyecek değiliz değilmi...
hurrem arkadaşımında dediği gibi zaten iddiası yok şahanın..
e ne amaçla gittiğimizde belli
azıcık gülüp keyiflenmek..
ee ne var bunda..
hemen olayı yok türk sineması nerelerde,yok bilmemne..
sanki dünya sinemalarında yok bu tarz filmler..
ben çok eğlendim ,güldüm geldim..
birşey öğrenmek,bilgilenmek,görmek adına gitmedimki zaten..

gittim
çokta güldüm..özellikle fatih terimin taklidini yaptığı yerde koptuk:roflol:vat ken ayduuudelikafaduldensırnaşık şey
gülerken düşünmek bana göre değil:delphin:düpedüz bir insanım..düşünmeden gülücem o yüzden çokta seviyorum şahanın karekterlerini:kahve:

isteyen gider istemeyen gitmez herkesin kendi zevki, kendi parası kimsede bundan dolayı kimse eleştiremez. ama çoçuklar gitmesin derim. ama kimse kimseyi zevki için eleştiremezzz:olmaz: emeğe saygızemuszemus ayrıca avrupalıların yaptığı filmlerde çok süper olduğu söylenemez korkunç bir film gibi yada amerikan pastası bu filmlere bakarak süper filmdi.
ben filme gittim çok hoşuma gitti güldüm geldim en çok kütüphaneci kadınla diyaloğu birde saç modeline çok güldüm güzeldi:umursamaz:

Son düzenleme:
birincisni çook komik bulmuştum ikincisinde nene çok yapmacık rol yapmıştı birincisi kadar pek beğenmedim ama üçüncüsünü izlemeyi çok istiyorum çünkü fragmanı çook komik geldi hele tümü daha da komiktir bazı arkadaşlar çok küfürlü bir filim olduğunu yazmışlar hele ki şu zamanda biz Türk halkının küfürlü de olsa birazcık gülmeye ihtiyacımız var

evet izlenmenizi tavsiye ederim
cok komik baslarken gulmeye basliyorsun
tombis tombis kadinlar oyle guzel oynuyorki
insanin kalkip oynayasi geliyo
sitres atmak icin birebir

Back
X