Haa dogru dedin.Olumu ancak boyle insanlar malzeme yaparCok aci,bir can gitmis muhabbete bak,sanki cumhurbaskanimiz oldurdu,yanlisi var recep tayyip erdogan bir tek Allahtan korkar
Cok aci,bir can gitmis muhabbete bak,sanki cumhurbaskanimiz oldurdu,yanlisi var recep tayyip erdogan bir tek Allahtan korkar
Erdoğan elbette Allah'tan da korkar gerçi yaptıklarını düşünürsek bundan çok da emin değilim ama gezi olaylarında sokağa çıkan o çocuklardan ne denli korktuğu öyle açık ki hala bunun travmasini yaşıyorCok aci,bir can gitmis muhabbete bak,sanki cumhurbaskanimiz oldurdu,yanlisi var recep tayyip erdogan bir tek Allahtan korkar
Erdoğan elbette Allah'tan da korkar gerçi yaptıklarını düşünürsek bundan çok da emin değilim ama gezi olaylarında sokağa çıkan o çocuklardan ne denli korktuğu öyle açık ki hala bunun travmasini yaşıyor
adamceyiz.
Ne komik ölü bir çocuğun üstünden gülmek çok insaniHunharca Güldüm
Cok aci,bir can gitmis muhabbete bak,sanki cumhurbaskanimiz oldurdu,yanlisi var recep tayyip erdogan bir tek Allahtan korkar
Hayır asla !Ne komik ölü bir çocuğun üstünden gülmek çok insani
Elit81 banlanmak istemiyorum.cidden bir hiç yüzünden yasaklı olmak istemiyorum.Hayır asla !
Sadece yorum şekline güldüm
emri ben verdim dersem ben de öldürmüş olmam misal.Cok aci,bir can gitmis muhabbete bak,sanki cumhurbaskanimiz oldurdu,yanlisi var recep tayyip erdogan bir tek Allahtan korkar
O nazar boncuğu hiç olmuş mu oraya bu adamın neyine nazar degsin kafecim yane RTEmiş vay anasını
olsun ben koyayım da nolur nolmaz....O nazar boncuğu hiç olmuş mu oraya bu adamın neyine nazar degsin kafecim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?