- Konu Sahibi blackgirl3434_34
kızlar reçetesiz lens satan siteler varmı özelime msj atabılerlermı lutffeeen accıııllllllll:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reçeteyle alınan lens mı var da ?
gg bak![]()
allah allah reçetesiz satılmaz. nası yani daha geçen gün aldım ben. google a gir lens yaz büssürü site çıkıyo herhangi birinden alablirsin.
Merhabalar bende internet üzerinden lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama reçetem yok size reçeteniz olmadığı için bi sorun oldu mu? Konunun ardından baya zaman geçmiş umarım yardımcı olursunuzkızlar bnde internetten siparişi verdim reçetesiz satılmaz denen bi siteden ...lensler elime ulasınca gönderin diyolar reçeteyi ama reçetem yok suan bi sorun cıkarmı acaba????![]()
internetten lens almak için reçeteye gerek yok ama göz capinizin ölçülmesi lazım. Ona göre lens aliniyo. Kafana göre alirsan rahat edemezsin. O yüzden önce bir göz muayenesi şart.Merhabalar bende internet üzerinden lens sipariş etmeyi düşünüyorum ama reçetem yok size reçeteniz olmadığı için bi sorun oldu mu? Konunun ardından baya zaman geçmiş umarım yardımcı olursunuz