Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Az kalmış canım gönlünü ferah tut 24.haftaya kadar doktorlar normal karşılıyor bende artık hissediyorum çok şükür darısı başına inşallah ben de cuma günü gideceğim doktora dilerim hepimiz sağlıcakla ayrılırız oradan Amin 🤲❣️
Merhaba canım bende 21 e girdim ilkk defa bugün hissettim gönlünu ferah tut. Benim doktorum 24 e kadar hissedersin dedi,benimde detaylı ultrason 1 Eylül'de kısmet olursa

Arkadaşlar nasılsınız ? Ben küçük küçük alisverislere başladım çok mutluyum

mrb güzel anne adaylari bende aranizda yeniyim transferin 15.gunu keseyi gormustuk 2 hafta sonra yani 29 agustosta kalp atisilarini duymak icin doktorum tekrar cagirdi o zmna kadar 6+4 gunluk oluyoruz size sorum o gun bebegide gorebiliyozmu

mrb güzel anne adaylari bende aranizda yeniyim transferin 15.gunu keseyi gormustuk 2 hafta sonra yani 29 agustosta kalp atisilarini duymak icin doktorum tekrar cagirdi o zmna kadar 6+4 gunluk oluyoruz size sorum o gun bebegide gorebiliyozmu
Hoş geldin canım.6+4 te görünür diye biliyorum.Biz görebilmiştik.

Merhaba canım bende 21 e girdim ilkk defa bugün hissettim gönlünu ferah tut. Benim doktorum 24 e kadar hissedersin dedi,benimde detaylı ultrason 1 Eylül'de kısmet olursa

Arkadaşlar nasılsınız ? Ben küçük küçük alisverislere başladım çok mutluyum

Çok şükür canım ben de 19. Haftada hissettim düzenli değildi fakat son 1 haftadır daha iyi hissediyorum 😍

Benim de bu sabah kadın doktorum da detaylı olucak

1 Eylül de benim de perinatoloji doktorunda detaylı var aynı gün gidiyormuşuz umarım sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olsun Amin 🤲🥰

İyiyim canım teşekkürler 🤩

Ben de bebek odası için elbise dolabı yatak anne yanı yatak ve ufak tefek şeyler aldım 🥹 Rabbim sağlıcakla içinde görmeyi nasip eylesin inşallah Amin 🤲😘

Merhaba taze annemiz 🥹❣️
Maşallah 🧿 canım sağlıcakla devam etsin 🤲🏻

Evet inşallah görürsün bebeği de kalp atışını da

Rabbim sağlıcakla büyüdüğünü oynadığını ve dünyaya geldiğini görmeyi de nasip eylesin Amin Ecmain inşallah 🤲🏻😻

Hayırlı geceler güzel Annelerim her ne kadar kimse olmasa da arada burayı günceliceğim durumum hakkında 😍 sabah detaylı Ultrasonumuz var dilerim her şey sağlıklı güzel geçer buradaki tüm Anne 👩 adaylarımın bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Amin 🤲👩‍🍼👼

Artık yavaş yavaş bebek alışverişine başladık çok şükür 🥹
Dilerim bebeklerimi sağlıklı bir şekilde içinde görürüm Allah’ın izniyle Amin 🤲🏻

Çok şükür canım ben de 19. Haftada hissettim düzenli değildi fakat son 1 haftadır daha iyi hissediyorum 😍

Benim de bu sabah kadın doktorum da detaylı olucak

1 Eylül de benim de perinatoloji doktorunda detaylı var aynı gün gidiyormuşuz umarım sağlıklı hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olsun Amin 🤲🥰

İyiyim canım teşekkürler 🤩

Ben de bebek odası için elbise dolabı yatak anne yanı yatak ve ufak tefek şeyler aldım 🥹 Rabbim sağlıcakla içinde görmeyi nasip eylesin inşallah Amin 🤲😘
Ahh canım Mayalar dilerim çok güzel haberler alırız

Emzik biberon süt sağma makinası göğüs ucu kremi göğüs kalkanı vs bunlar doğum öncesi mi doguk sonrasi mi almalıyız eğer oncesi ise yazabilir misiniz hangi markalar iyi

Merhaba taze annemiz 🥹❣️
Maşallah 🧿 canım sağlıcakla devam etsin 🤲🏻

Evet inşallah görürsün bebeği de kalp atışını da

Rabbim sağlıcakla büyüdüğünü oynadığını ve dünyaya geldiğini görmeyi de nasip eylesin Amin Ecmain inşallah 🤲🏻😻
yaaa cok tesekkur ederim sagolun insallah sizlerde saglikla alirsiniz kucaginiza

Hayırlı geceler güzel Annelerim her ne kadar kimse olmasa da arada burayı günceliceğim durumum hakkında 😍 sabah detaylı Ultrasonumuz var dilerim her şey sağlıklı güzel geçer buradaki tüm Anne 👩 adaylarımın bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Amin 🤲👩‍🍼👼
Günaydın canım🥰 hadi güzel haberlerle gel ultrasondan gör minnakları güzelce ♥️ sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz ♥️🥰
2. Trimester gerçekten farkını ortaya koydu bende , enerji geldi biraz çok şükür daha iyi hissediyorum 🤍 gücüm varken ufak ufak büyük parçaları alayım diyorum ☺️

Back
X