Hadii yaaa rabbim sen koruumanisa selendi 5,2 olarak gösteriyor son depremlerde canım
çok korktum çok daha kendime gelemedim
k.validemler oğlan o sıra yoldalarmışarabada hissetmemişler ama apartman içinden dışarı koşanları görmüşler şaşırmış oda
annem evin çok kötü sallandı kızım Allahım korusun diyor
çok da kaliteli değil mi kıyafetler,benim abiyelerim falan taş gibi elbiselerim,çok işime yaradı çok..aynen canım alıyoruz başka kızlar deniyor :) iade bizdede çok olmuyor
İyimiş :)üzerime dikilmiş gibi hem de :)
aynen canım banada şak diye oluyor vallaçok da kaliteli değil mi kıyafetler,benim abiyelerim falan taş gibi elbiselerim,çok işime yaradı çok..
dışarda alsam kaç mislini verirdim.
canım ben hep trendyolmilladan alıyorum party olandan,kalıpları tam üzerime şak diye oturuyor.
biz mesela 4-5 elbise birden sipariş ediyoruz,ofiste kime olursa herkes tek tek deniyor,olmayanları geri gönderiyoruz.
rica ederim,beğen bir kaç tane mesela,dene olmayanını geri gönder,hem sokak sokak dolaşmışta olmazsın.Hımmm tamam o zaman canım çok teşekkür ederim.
orayı da alternatif düşüneyim kendime en azından kına olayı için
çok geçmiş olsun canım sakin ol su içmanisa selendide olmuş 5,2 diyorlar elim ayağım buz oldu
çavreşanım diyor ceylan gözlüm demek sanırım :)
Kızın sesi ayrı güzel, adamın sesi ap ayrı.... Valla ilk dinledim bunları ben :))
Neyy anlamadımmçavreşanım diyor ceylan gözlüm demek sanırım :)
Çünkü hıc zamanım yok ama sizi seviyrm.diger kızlar selam tek tek hepinizle tanışmak isterimMaJesste kızz nerdesin sen ?
Disipline Girmis BirKadin hiç girmiyor dimi, oldu üye çekildi kenaraa :)))
Fakir kizim oÇünkü hıc zamanım yok ama sizi seviyrm.diger kızlar selam tek tek hepinizle tanışmak isterim
sohbetlerinizi okuyorum
MySoul bebeğimmmmmmmm pazara çıkacağın günü bekliyorum
Fakir kizim o
Temizlige basladim pertim ciktiNapiysn yavrum.
Der arkadaslarla tanisamadim bi turlu ya
Yarın gelebilirsem tanısan im kaynasalim
Şirket para versin hemen arıcam seniiiÇünkü hıc zamanım yok ama sizi seviyrm.diger kızlar selam tek tek hepinizle tanışmak isterim
sohbetlerinizi okuyorum
MySoul bebeğimmmmmmmm pazara çıkacağın günü bekliyorum
Doğru söze ne denirFakir kizim o
Günaydın, normalde kimse olmaz haftasonu burda bilgin olsungünaydın hayırlı sabahlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?