44 TLlikra lı ise 36 beden allll
lan kaç para bu elbiseee
Amin canım inşallah teşekkür ederim , evet ya sanki hava ısınınca bana ne oluyorsa :)ayy hakkında hayırlısı olsun emeklerin boşa çıkmasın inşallahh
bide havalar güzelleşince insan ister istemez rehavete kapılıyor
1,5 ay oldu sayılır işte 6 nisanda squata başlamıştım odur budur karında çalışıyorum. Tabiki yediğine içtiğine dikkat ediceksin. Ben ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Mutlaka yumurta yiyorum özellikle haşlanmış. Herşeyden yiyorum ama yağı tuzu azalttık iyice . Yulaf tüketiyorum. Gece yemiyorum. Bazen tutamıyorum tabi kendimiValla çok iyi o çizgiler çıktıysa, ne kadar süre de yaptın ?
Birde yeme içmeye de dikkat etmek lazım.
Offf zor ama ya o ne bilim, birde nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sana birgün geldiğimde göster bana, hatta sana iftara gelicem ben bilgin olsun haftaiçi
Yaniiii bari siz yapın bir şeyler :))
:)) sıkıcı sıkıcıvay beeeeeee
benım kahvaltı çantada beklıyor heç iştahım yokbugunnnn
afiyet olsunnn üzülmek yok akşam biraz sporla eritirsinnn
ee hakkını vermesi lazımmmmmm
sabah beri oturduğum sandalyanin anasını ağlattımm sağ sol yap çevir,başakları karına çek bırak çek bırakvay beeeeeee
benım kahvaltı çantada beklıyor heç iştahım yokbugunnnn
afiyet olsunnn üzülmek yok akşam biraz sporla eritirsinnn
ee hakkını vermesi lazımmmmmm
geçmiş olsunevet canım ya ben sağlık sorunlardan dolayı falan pek keyifsizdim pek sohbete muhabbete gelemedim canım,ama şimdi daha iyiyim yaz da geliyor içimiz olacak kıpır kıpır,bir günü ayıralım canım mutlaka sen nasılsın bu arada keyifler nasıl
İyiyim canım sıkıcı ev hayatına devam :)evet canım ya ben sağlık sorunlardan dolayı falan pek keyifsizdim pek sohbete muhabbete gelemedim canım,ama şimdi daha iyiyim yaz da geliyor içimiz olacak kıpır kıpır,bir günü ayıralım canım mutlaka sen nasılsın bu arada keyifler nasıl
36 kankavefa84 Disipline Girmis BirKadin @yasemin8085 sabine
Bu elbiseyi çok beğendim alayım mı sizce?
Birde alırsam eğer 38 mi yoksa 36 beden mi almalıyım ?
Eki Görüntüle 1999548
Tarçınlı su ödem attırıyor dimii, annemde içiyor ondan..Amin canım inşallah teşekkür ederim , evet ya sanki hava ısınınca bana ne oluyorsa :)
1,5 ay oldu sayılır işte 6 nisanda squata başlamıştım odur budur karında çalışıyorum. Tabiki yediğine içtiğine dikkat ediceksin. Ben ekmek sadece kahvaltıda yiyorum. Mutlaka yumurta yiyorum özellikle haşlanmış. Herşeyden yiyorum ama yağı tuzu azalttık iyice . Yulaf tüketiyorum. Gece yemiyorum. Bazen tutamıyorum tabi kendimi
Ve tarçınlı su
:)) sıkıcı sıkıcı
bende yapayımm bari bunuTarçınlı su ödem attırıyor dimii, annemde içiyor ondan..
Kabuk tarçını atıyor şişenin içine içiyor şişe ile geziyor ewde :))
İyiyim canım sıkıcı ev hayatına devam :)
İyi olmana sevindim.
Görüşelim tabiii
36 kanka
Annem 68 kilodan 63 kg düştü karatay diyeti yaptı tabi birdebende yapayımm bari bunu
sağol canımgeçmiş olsun
Gud mornig canım
canım çok güzelmiş tam benlik nereden bakıyorsun ?vefa84 Disipline Girmis BirKadin @yasemin8085 sabine
Bu elbiseyi çok beğendim alayım mı sizce?
Birde alırsam eğer 38 mi yoksa 36 beden mi almalıyım ?
Eki Görüntüle 1999548
kandaki şeker miktarını dengeliyor daha geç acıkıyorsun , ve yağ yaktırıyor.Tarçınlı su ödem attırıyor dimii, annemde içiyor ondan..
Kabuk tarçını atıyor şişenin içine içiyor şişe ile geziyor ewde :))
HoşgeldinnGud mornig canım
Pek sanmıyorum kötü durucağını canımvefa84 boydan bana kısa gelebileceğini söyledi, haklıda...
Cunku mankende boy var, kestirirsem eğer kötü olur mu diye tereddüt ettim
saaten.com.tr bakıyoreee :)canım çok güzelmiş tam benlik nereden bakıyorsun ?
Bu arada sana iftara gelicem haftaiçi dedim hiiiiiiiiiiiiççç oralı olmadı bizimkisikandaki şeker miktarını dengeliyor daha geç acıkıyorsun , ve yağ yaktırıyor.
Hoßbuldum my soul nasilsin canim?Hoşgeldinn
ben de bakayım heveslendim şimdiksaaten.com.tr bakıyoreee :)
Üsküdarda sabah olduuuGud mornig canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?