- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
Canım onun için taşlar var diye biliyordum sanki benKızlar o değilde evde benim 2 adet et pensim ama bileylenmesi gerek,artık iyi kesmiyor,yenisini de almak istemiyorum,nerede olur bu bileyleme işlemi ya bileniniz var mı ?
abaouvvvvv ben kaçışşşşYiyosa çıksın karşıma
Çenesini kırarım
Normalde kendim ewde yapıyorum bir şeyler ama bazen de kuaför istiyor.canım kendin yapsan daha iyi olmaz mı,al bi tane et pensi mis daha bile güzel yaparsın
Beceremez kikdkdkdjd
Neyseesen de kaşınıyon bak
ne taşı canım ya nereden bulurum yoksa evde yığınla et pensim olacakCanım onun için taşlar var diye biliyordum sanki ben
Gratis'te olabilir belki...Kızlar o değilde evde benim 2 adet et pensim ama bileylenmesi gerek,artık iyi kesmiyor,yenisini de almak istemiyorum,nerede olur bu bileyleme işlemi ya bileniniz var mı ?
Seni de bulduk kaybetmesek bariiiYiyosa çıksın karşıma
Çenesini kırarım
Farkındayım intikam ile besleniyorum şu an
canım ben de eskiden kuaföre giderdim,hsatalık geçer falan diye allah korusun tırsıyorum o yüzden evde yapmaya başladım,ben şimdi onlardan daha başarılıyım,onlarınkini beğenmiyorum üstelik kanatıyorlarNormalde kendim ewde yapıyorum bir şeyler ama bazen de kuaför istiyor.
Çok düzenli gitmiyorum normalde.
Ayda 1 kere...
Onun dışında kendim hallediyorum.
Neysee
NiysiNormalde kendim ewde yapıyorum bir şeyler ama bazen de kuaför istiyor.
Çok düzenli gitmiyorum normalde.
Ayda 1 kere...
Onun dışında kendim hallediyorum.
Neysee
Ay o kadarını hiç bilemiyorumne taşı canım ya nereden bulurum yoksa evde yığınla et pensim olacak
Beslen beslen az daha beslenSeni de bulduk kaybetmesek bariii
anam ne oldu bu kıslara böyle ya canafar oldular çok kırkıyırımSeni de bulduk kaybetmesek bariii
Wayyy ustalaşmışsın senn yawrumcanım ben de eskiden kuaföre giderdim,hsatalık geçer falan diye allah korusun tırsıyorum o yüzden evde yapmaya başladım,ben şimdi onlardan daha başarılıyım,onlarınkini beğenmiyorum üstelik kanatıyorlar
Kesinlikle katılıyorum , ben de her işimi evde yaparım. Kaşlar için bazen gitmek gerekiyor. Bi zaman sonra kendin aldığınla olmuyor.canım ben de eskiden kuaföre giderdim,hsatalık geçer falan diye allah korusun tırsıyorum o yüzden evde yapmaya başladım,ben şimdi onlardan daha başarılıyım,onlarınkini beğenmiyorum üstelik kanatıyorlar
ya bir de bazıları kaş alırken gözüme bastırıyor,midem bulanıyor o zaman,birinin üstüne kusacağım o olacakKesinlikle katılıyorum , ben de her işimi evde yaparım. Kaşlar için bazen gitmek gerekiyor. Bi zaman sonra kendin aldığınla olmuyor.
Artık cımbızımı götürücem yanımda
Aramızda tabiki sen bilme
Beslen beslen az daha beslen
Valla ben hiç korkmuyorum ondananam ne oldu bu kıslara böyle ya canafar oldular çok kırkıyırım
ivet ben yalnızca kaş alamıyorum yamuk yumuk oluyor,girmiyorum hiç o işeWayyy ustalaşmışsın senn yawrum
Ama kuaförüm bayağı iyidir ya hijyen konusunda...
GÜvenmesem gidemezdim...
Birde kırıyorlar sonra hemen çıkıyorya bir de bazıları kaş alırken gözüme bastırıyor,midem bulanıyor o zaman,birinin üstüne kusacağım o olacak
Senden korkan senin gibi olsunAramızda tabiki sen bilme
Valla ben hiç korkmuyorum ondan
Kaş-bıyık-manikür kuaföre giderim ben.ivet ben yalnızca kaş alamıyorum yamuk yumuk oluyor,girmiyorum hiç o işe
Ozaman çok şanslısınSenden korkan senin gibi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?