❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

Hadi yaa ama ben öyle zamanlarda yine de iş yerinde bişi yiyemiyom kız utanıyorum
Hatta ben bile ramazanın ilk günlerine senin gibi olabilirim.
Belirti başladı gibi. Bakalım ne zaman olcekkk

bende çay ocağında gizli gizli yiyorum canommm

öglen yemek çıkacakmış bizim

bide normalde tuttuğunu biliyor herkes öglen yemeğine çıktımıda kabak gibi belli ediyosun kendini

bende çay ocağında gizli gizli yiyorum canommm

öglen yemek çıkacakmış bizim

bide normalde tuttuğunu biliyor herkes öglen yemeğine çıktımıda kabak gibi belli ediyosun kendini
Bizde de cıkıyor yemek ve eğer cıkarsakta kabak gibi belli oluyor bizde de aynı
Bizde oruç tutanlara yemek parası veriliyor ramazanın sonunda, sizde de var mı bu..
İŞ yerinde artık kimin tutup tutmadığı belli oluyor haliyle, tutanlara 1 aylık yemek parası veriliyor..

Günaydın tatlişler men geldim poğaça yiyorum isteyen gelsin
Ohh afiyet olsun peynirli mi gaşşarlı mı

günaydın hayırlı cumalarınız olsun kızlarrrr

vefa84 nasıldı piknikkkkkkkkk

anam her yerim et kesilmişşş

güzeldi paşam için eğlendi

ama benim için öyle değildi kadınlar bi seviyesiz saçma muhabbetler hiç tarzım değildi

bi tane kafa dengi arkadaş vardı onunla öncedende tanışıyoruz biz muhabbeti onunla kurduk

2,30 da piknik bitti k.valideme gittik sağolsun bi sarma içi hazırlamış ben geliyorum diye

3 saat sarma sardım

hımmm misss gaşarlı

sarma mı allahtan saramıyorum da kimse çağırmıyor

İzin gününe bak sarma sarmış hatun 3 saat ahahaahah

bizde de öyleydi geçen seneye kadar

tutanlar yemek parası kaç gün tuttuysa okadar alıyor

tutmayanlarayemek çıkıyor

ekstra ramazan alışveriş için market çeki veriliyordu ki bunlar hepsi önceki seneye kadardı

geçen sene sadece yemek çıktı , yemek parası market çeki verilmedi

malum şirketin durumlarından dolayı

bu sene yemek çıkacakmış ve market çeki verilecekmiş sanırım yemek parası yok

Zaman göstericek canım kırgınım çok...
canım üzüldüm ama anne babaya kırgınlık olmuyor biliyor musun,kızgın bile görünseler aslında hala seni senden daha çok düşünürler,umarım kısa zamanda yine eskisi gibi olursunuz canım

İzin gününe bak sarma sarmış hatun 3 saat ahahaahah

gülme lannn

valla akşam 6 oldu eşim gelecek bana diyorki evde yemeğin varmı bende yok dedim

kalın kızartma yapalım istersen dedi(yani ben yapacağım yıkayıp kaldıracağım bulaşık sofrayı )

bende yok eve gideriz biz dedim

eşim dank suratımdan anladı eve geldik sinirimden ağladım bide ütüsü vardı onu yaptım

eşim Allah razı olsun ne olur huzursuzluğumuz olmasın bozma moralini ne olur dedi

dışardan yemek söyledi kas gevşetici içtim krem sürdü sırtlarıma oğlanın dersini yaptırdı ben sızmışım zaten

Bizde de ramazan erzak yok verilmiyor.
Sadece oruç tutanlara 1 aylık yemek parası veriliyor okadar.
Allah bereket versin
Market çeki güzel ama sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…