Hadi yaa ama ben öyle zamanlarda yine de iş yerinde bişi yiyemiyom kız utanıyorum
Hatta ben bile ramazanın ilk günlerine senin gibi olabilirim.
Belirti başladı gibi. Bakalım ne zaman olcekkk
Bizde de cıkıyor yemek ve eğer cıkarsakta kabak gibi belli oluyor bizde de aynıbende çay ocağında gizli gizli yiyorum canommm
öglen yemek çıkacakmış bizim
bide normalde tuttuğunu biliyor herkes öglen yemeğine çıktımıda kabak gibi belli ediyosun kendini
Ohh afiyet olsun peynirli mi gaşşarlı mıGünaydın tatlişler men geldim poğaça yiyorum isteyen gelsin
dün ne oldu canım neden canın sıkkınSana hızlı gelmek istiyorum canın çekmiştir
hımmm misss gaşarlıBizde de cıkıyor yemek ve eğer cıkarsakta kabak gibi belli oluyor bizde de aynı
Bizde oruç tutanlara yemek parası veriliyor ramazanın sonunda, sizde de var mı bu..
İŞ yerinde artık kimin tutup tutmadığı belli oluyor haliyle, tutanlara 1 aylık yemek parası veriliyor..
Ohh afiyet olsun peynirli mi gaşşarlı mı
Babamla tartıştım oyuzdendün ne oldu canım neden canın sıkkın
Offf diyorum, üstünde susam da war mıhımmm misss gaşarlı
sarma mı allahtan saramıyorum da kimse çağırmıyoranam her yerim et kesilmişşş
güzeldi paşam için eğlendi
ama benim için öyle değildi kadınlar bi seviyesiz saçma muhabbetler hiç tarzım değildi
bi tane kafa dengi arkadaş vardı onunla öncedende tanışıyoruz biz muhabbeti onunla kurduk
2,30 da piknik bitti k.valideme gittik sağolsun bi sarma içi hazırlamış ben geliyorum diye
3 saat sarma sardım
İzin gününe bak sarma sarmış hatun 3 saat ahahaahahanam her yerim et kesilmişşş
güzeldi paşam için eğlendi
ama benim için öyle değildi kadınlar bi seviyesiz saçma muhabbetler hiç tarzım değildi
bi tane kafa dengi arkadaş vardı onunla öncedende tanışıyoruz biz muhabbeti onunla kurduk
2,30 da piknik bitti k.valideme gittik sağolsun bi sarma içi hazırlamış ben geliyorum diye
3 saat sarma sardım
önemli bir durum yok inşallah canım ?Babamla tartıştım oyuzden
Sesli güldüm yaağğğğğğ sdkjghdfkjghdfjksarma mı allahtan saramıyorum da kimse çağırmıyor
Zaman göstericek canım kırgınım çok...önemli bir durum yok inşallah canım ?
kikikikikiki ben yiyiciyimSesli güldüm yaağğğğğğ sdkjghdfkjghdfjk
Bizde de cıkıyor yemek ve eğer cıkarsakta kabak gibi belli oluyor bizde de aynı
Bizde oruç tutanlara yemek parası veriliyor ramazanın sonunda, sizde de var mı bu..
İŞ yerinde artık kimin tutup tutmadığı belli oluyor haliyle, tutanlara 1 aylık yemek parası veriliyor..
Ohh afiyet olsun peynirli mi gaşşarlı mı
canım üzüldüm ama anne babaya kırgınlık olmuyor biliyor musun,kızgın bile görünseler aslında hala seni senden daha çok düşünürler,umarım kısa zamanda yine eskisi gibi olursunuz canımZaman göstericek canım kırgınım çok...
İzin gününe bak sarma sarmış hatun 3 saat ahahaahah
Bizde de ramazan erzak yok verilmiyor.bizde de öyleydi geçen seneye kadar
tutanlar yemek parası kaç gün tuttuysa okadar alıyor
tutmayanlarayemek çıkıyor
ekstra ramazan alışveriş için market çeki veriliyordu ki bunlar hepsi önceki seneye kadardı
geçen sene sadece yemek çıktı , yemek parası market çeki verilmedi
malum şirketin durumlarından dolayı
bu sene yemek çıkacakmış ve market çeki verilecekmiş sanırım yemek parası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?