gel lan ama geceye meceye akamam
adam gibi otururuz bizde gıybet yaparız
genic gelirrrr
hamd olsun iyiyim canım
koşturmaca gidiyor hayat
sen nasılsın
oğlan nasıl
hamililelik ne durumdaaa
Misal Osman senin oğlan seslenende sen ahahahahaha hiç sanmiyorunosman mııı
ben ona tutanak imzalatırım hiiç biyerlere gidemez tutarım bi taraflarından
ikinci üyeliğim yoktur.tekim.İsmin degistimi birine benzettim zaar yabancı gelmedin de
balıkesirde oturuyorum. 33 yaşındayım ilk gebeliğim dondurulmuş embriyo ile .bizde proflar dahi yüzde yüz engel olacak bir şey bulmamalarına rağmen tüp bebekle hamile kaldım.çalışıyorum büro işinde fakat çok erken kalkıyorum.10 saat mesaim tek avuntum haftasonum var.Tanıt kendini
cok teşekkür ederim arkadaşımGeçmiş olsun inşallah hayırlı haberler gelir
Misal Osman senin oğlan seslenende sen ahahahahaha hiç sanmiyorun
Himm o zaman göz asinaligi Allah tamamına erdirsin insallahikinci üyeliğim yoktur.tekim.
balıkesirde oturuyorum. 33 yaşındayım ilk gebeliğim dondurulmuş embriyo ile .bizde proflar dahi yüzde yüz engel olacak bir şey bulmamalarına rağmen tüp bebekle hamile kaldım.çalışıyorum büro işinde fakat çok erken kalkıyorum.10 saat mesaim tek avuntum haftasonum var.
gebeliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah benimde ocak ayında dondurulmuş embriyo ile transfer olacak canım. Kaçıncı gün embriyosu idiikinci üyeliğim yoktur.tekim.
balıkesirde oturuyorum. 33 yaşındayım ilk gebeliğim dondurulmuş embriyo ile .bizde proflar dahi yüzde yüz engel olacak bir şey bulmamalarına rağmen tüp bebekle hamile kaldım.çalışıyorum büro işinde fakat çok erken kalkıyorum.10 saat mesaim tek avuntum haftasonum var.
Teşekkür ederim bende iyiyim kendine stres yapma üye ol inşallah herşey güzel olacak Allah isteyen herkese versincok teşekkür ederim arkadaşım
nasılsınız
Gülme kız aynen bu cümleyi kuracaksın sen
Durrrrrrrrr !Atalım o iki yaşı yaaaa ben kendimi kuculttum aslında 28 e girdim de işte Ahahahaha kadınız
BilmemSENİN KADAR değilim bi keremmmm
bennapammmmmmm
Hehe kendin söylüyon yawruuince eler sık dokurum ben
Ohhh maaşallah canım.ikinci üyeliğim yoktur.tekim.
gebeliğiniz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah benimde ocak ayında dondurulmuş embriyo ile transfer olacak canım. Kaçıncı gün embriyosu idiikinci üyeliğim yoktur.tekim.
Seneler geçiyor se ne dersen deeeeeDurrrrrrrrr !
28 olma, ben 30 olurum ozaman.
29 da kalayım.
Son 1 sene
Bilmem
Hehe kendin söylüyon yawruu
Ohhh maaşallah canım.
Rabbim bebeğinim kucağına almayı nasip etsin.
KAçta kalkıyorsun sabahları.
bende iyiyim şükür oğlanda iyi teyzesi
senin oğluş nasıl okul nasıl gidiyor
canım miyon alındı cuma günü iyiyim şükür
ocakta transfer olacak inşallah
Tanıt kendini
selam canım iyiyim sen nasılsın
okullar açıldı başladık bir koşturmacaya bakalım
senin oğluşun nasıl sen nasılsın tatlım
ikinci üyeliğim yoktur.tekim.
Durrrrrrrrr !
28 olma, ben 30 olurum ozaman.
29 da kalayım.
Son 1 sene
Bilmem
Hehe kendin söylüyon yawruu
Ohhh maaşallah canım.
Rabbim bebeğinim kucağına almayı nasip etsin.
KAçta kalkıyorsun sabahları.
maşallah maşallah abimizehadi bakalı hayırlı olur inş. cnm
benım paşa sağlığı çok şükür iyi
artık okulda sorumluluklarını biliyor daha bilinçli
dersleri de iyibu yıl okul konusunda sıkıntımız yok
ama büyüdükçe sorunlar artıyor hazırlıklı olun
şimdi akşamları çıkıcam diye vızırdıyorr
ben tanıtayım mııı
Allahım sanada nasip etsin ikinci evladı tez zamanda canım benim geçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah hayırlı haberler gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?