- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Oooooooooo kimleri goruylrum manitami elimden alan panik yok diye makari goyu teselli eden bas dostum panikcyooook hihTereyağsız makarna olmaz..Sensiz olmaz
Abi ders calisicam deyip de daha ilk gunden yatakdan cikamamak nedir ya.Birde ben daha ders calisicam bu kafayla. Seninle birlikte calisicaz birde.
Bizi bu havalar mahvetti
Canim colinim ses o guzel sesinle dersleri oku arada benim icin turku patlat bende dinliyim mp3 olarak ne dersin haaaaa
Bende iyiyim cok sukur ne olsun bakiniyorim kk ya =)Ben burdan yazayim :))) iyiyim balim sen nasilsin
HaoopppaaaaaMardin kapi sen olur le le le le ...
Ne güzel iştee enerjili hatunlar lazım bize margaaağğğğBen uyudum kalktim sen hala halay mi cekiyorsun
Şu evrenle benim de arkadaş olmam lazım artıkhe öyle ama stres yapmıyorr evrene güzel mesaj gönderince bana lap diye arabayı kolay park edecek yer sunuyorrr
Direksiyon sinavindan kaldim diyor birdeeeeee :$
Ne dersiii imiş oAbi ders calisicam deyip de daha ilk gunden yatakdan cikamamak nedir ya.
Yok böyle tembellik.
Sen hani beni internette görunce kovacaktin.Bu gidisle ses kaydi da hayal olacak. Ahanda cikiyom netten. Wifi de kapatiyom. Aksama kadar acmayacam Insallah. Insallah yani. Umarim.
İyi ki Antalya'dasın
Sen istanbul'lu olmalısın
Abi ders calisicam deyip de daha ilk gunden yatakdan cikamamak nedir ya.
Yok böyle tembellik.
Sen hani beni internette görunce kovacaktin.Bu gidisle ses kaydi da hayal olacak. Ahanda cikiyom netten. Wifi de kapatiyom. Aksama kadar acmayacam Insallah. Insallah yani. Umarim.
10 adimda kiz nasil tavlanir dersi ahsksmsbznzmznNe dersiii imiş o
Aha ciddi mi leynnnBen tır suruyorum haberin var miiij
Duydum
Kaldım ama ne yapam bıraktı ş..siz park edemediğim içinDireksiyon sinavindan kaldim diyor birdeeeeee :$
OLsun gel sen pişman olmucanyok oranın havası buradan beter
10 adimda kiz nasil tavlanir dersi ahsksmsbznzmzn
Evet tir suruyorum.Aha ciddi mi leynnn
Duydum
Kaldım ama ne yapam bıraktı ş..siz park edemediğim için
OLsun gel sen pişman olmucan
Sevdigim kiz bana abi diyinceeeeeeeAbi ders calisicam deyip de daha ilk gunden yatakdan cikamamak nedir ya.
Yok böyle tembellik.
Lannnnnnnn ben ciddi sandım, böyle de safım yeminleEvet tir suruyorum.
Resmim bile var surerken.
Tir dediysek gercek tir degil.
Hani su cocuklar icin eglence merkezlerinde tir seklinde oyuncaklar var ya..
Oturuyorsun gazi freni felan var direksiyonuda var ayni arac gibi..
Gecen oturdum ona..
Bastim gazaaaa
Bir surmusum varyaaaa
Benimki helal olsun
Recep ivedik gibi ehliyetin olur senin dedi.
Bende ne sandin dedim
Tabikide yooookLannnnnnnn ben ciddi sandım, böyle de safım yeminle
Sen de ehliyet war mı yok mu şimdi ben anlamadım
Yahu ne cok kişiyi ne çok kişiden koparıp almışım, ne bis bişeyim ben böyleOooooooooo kimleri goruylrum manitami elimden alan panik yok diye makari goyu teselli eden bas dostum panikcyooook hih
E sen simdi sinavdan kaldin napacamsinLannnnnnnn ben ciddi sandım, böyle de safım yeminle
Sen de ehliyet war mı yok mu şimdi ben anlamadım
İçelim canım, Eylül'e daha çok var, kaç kahve sığar o arayaSağol güzel anne :)
Doğurmadan sen kahve içelim yine bir yerde
artik nasil bir caziben varsa bu hatuar tek tek sana geliyoooooooooYahu ne cok kişiyi ne çok kişiden koparıp almışım, ne bip bişeyim ben böyle
Aşk olsun marga, sohbet muhabbet ediyoruz şurda..Hepiniz benim evlatlarımsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?