- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
allah hayırlısı ile gidip gelmesini nasip etsin nereye gidiyor askereKolay gelsin canım akşam eğlencemiz vardı kardeşimin dün sabahtır ayaktaydim
Canakkaleye canım inşallah herkesin evladı kardeşi sevdiği hepsi sağ saglim gitsin gelsinallah hayırlısı ile gidip gelmesini nasip etsin nereye gidiyor askere
benim erkek kardeş 20 yaşında okuyor.okul bitince onu da aradan çıkarır sanırım.Canakkaleye canım inşallah herkesin evladı kardeşi sevdiği hepsi sağ saglim gitsin gelsin
İnşallah canım sağlık olsun herşey oluyor vatan borcubenim erkek kardeş 20 yaşında okuyor.okul bitince onu da aradan çıkarır sanırım.
kardeşimde de benim gibi manik depresyon var ve erkeklerde kötü gidiyor böyle hastalıklar tam sopalık oluyorlar inşallah askeriye gibi bir yerde coşmaz bu hastalığı.sonra nasrettin hoca gibi döve döve helva yedirirler.İnşallah canım sağlık olsun herşey oluyor vatan borcu
Yok bişey olmaz korkmayın Allahin izniylekardeşimde de benim gibi manik depresyon var ve erkeklerde kötü gidiyor böyle hastalıklar tam sopalık oluyorlar inşallah askeriye gibi bir yerde coşmaz bu hastalığı.sonra nasrettin hoca gibi döve döve helva yedirirler.
Bize de uğra kızz...Selaammmmmmmmmmmmmm
Cımbızına kurbanSelaammmmmmmmmmmmmm
Yawrum benim bu topiğimi cok boş bıraktılarCımbızına kurban
Boş bırakanlardan biri de benimYawrum benim bu topiğimi cok boş bıraktılar
Cımbıza karşı bir empatin mi varBoş bırakanlardan biri de benimMesajını görünce koştum geldin kız :) hele bir de o cımbızı görünce hiç dayanamadım
Doğru söylüyorsun, millet daha çok bdv'de takılıyorbildiğin toptan terk ediliyor bazen topic ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?