- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Basarilar canimmmm ne istiyorsun
Gız işte böyle inanma kendine, inanandan bi mok olmuyor zatenefendim canım onu bana mı dedin
ben miyim o
adalet canımBasarilar canimmmm ne istiyorsun
Hayır kim hazirliyor bunlari ben onu merak ettim
Hadi bakalim hayirlisi katip olursun basimiza hahahahahahahaHahahaadalet canım
adalet canım
hahaahahGız işte böyle inanma kendine, inanandan bi mok olmuyor zaten
Az dalga geçekk, ezekkk, bezekk de tuttur biyerleri
hahaahah
ya bende anlamadım yorumlayamıyorum yani, benım kendı denemelerım evde gayet iyiydi, burda geldim kardeşiminkilerden çözeyim dediim sorular kazık mı kazık
ösymde o şekilde sorarsa bi mok olmaz
aman olmasa da en azından kendimi denicem,seneye birdaha giricem kararlıyım
öhö öhöHadi bakalim hayirlisi katip olursun basimiza hahahahahahahaHahaha
iddya girelim yersin :)Bence yememkendimi biliyorum
Allah iyiliğini versinBirinin hazirlamasina gerek yokki yahu =) disaridan soyle 10 dakikaya evde
gelenlere kapıda karşılama yapıcam
Gitarla hemde
Cok guldum yaa, adliyede'ki gitarist kız
ay inşallahBence rahat kazanirsin stres yapma
sonra gel bana ağla , kanka kilo vermem lazım ayva göbeğim varBugün diyeti bozuyorum...
Koca dilim pastayııı götürrrrrrrrrrrr My SouL
Daha yaşın kaç, olmazsa seneye olur ama bak arada hamile kalirsan okumayi unut, buyuzden buyıl tutturmaya bak..hayirlisi hakkındagelenlere kapıda karşılama yapıcam
Ahahhahaha yaaa nasıl da tanıyoooo yağğğğğğğğğğğsonra gel bana ağla , kanka kilo vermem lazım ayva göbeğim var
aa neden öyle dedinDaha yaşın kaç, olmazsa seneye olur ama bak arada hamile kalirsan okumayi unut, buyuzden buyıl tutturmaya bak..hayirlisi hakkında
Kanka profil resmini değiştirsene Nolurrrrrrrrrr , yaşlı neneler koyuyordunya çohhh komik onları koyysonra gel bana ağla , kanka kilo vermem lazım ayva göbeğim var
sen bu ğ ye nerden tutuldun bakim böleAhahhahaha yaaa nasıl da tanıyoooo yağğğğğğğğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?