- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
Az once koptum zaten bir seyi fazladan yazmis topik muduremizahskskshsmsmsjsj
Ya aklima geldikce gulesim geliyooooo
eğer saate bakarsak şuan bunu yapman bile büyük nimet . iyi uyucam demedin@vefa84 @yasemin8085 @genic @FallenAngel
@CekiLinBenDoktorum
Aklıma geldikçe etiketlicemm herkesiii şu an beynim bu kadar çalışıyor
Olur boyle vakka lar kurksuzum yakkkalarkahkaha attım valla oturduğum yerdeevdekilerde bana bakıyo
Saat bana suanda gecenin 2 -3 gibi geldi.eğer saate bakarsak şuan bunu yapman bile büyük nimet . iyi uyucam demedin
hayır birde kendi mesajımı yazmıştım entera basmak için bekliyordum yani , akışa falan düşerdi mazallahOlur boyle vakka lar kurksuzum yakkkalar
Sizin için kanka uyumadım işte ama uyucameğer saate bakarsak şuan bunu yapman bile büyük nimet . iyi uyucam demedin
ben de nedense daha erken bekliyordum saate baktım şaşırdım yaniSaat bana suanda gecenin 2 -3 gibi geldi.
Tvye bakiyorum bende. Uc adama
Şarjım %4 kapanacakkkSaat bana suanda gecenin 2 -3 gibi geldi.
Tvye bakiyorum bende. Uc adama
geç kaldınSizin için kanka uyumadım işte ama uyucam
Dönsene kızım ewineee aaaaben de nedense daha erken bekliyordum saate baktım şaşırdım yani
annemler de diriliş izliyor beynim patladı güm güm
evimi özledim
ee iyi madem ne diyelim , buna da şükürŞarjım %4 kapanacakkk
Ben yatıyorum
aaa neden öyle dedin acabaDönsene kızım ewineee aaaa
Bende 3 adam bittikten sonra acar sherlockumu izlerimmm sonra uyuyakalirim herhaldeeeeben de nedense daha erken bekliyordum saate baktım şaşırdım yani
annemler de diriliş izliyor beynim patladı güm güm
evimi özledim
Ohaaaa tehdite bak senİyi geceler kanka iyi geceler margağğğğğ kızlarrr yarına geç kalmayın yoksa bu topiği mesaj gönderime kapattırırım
Bilion nedeniniaaa neden öyle dedin acaba
Iyi gecelerİyi geceler kanka iyi geceler margağğğğğ kızlarrr yarına geç kalmayın yoksa bu topiği mesaj gönderime kapattırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?