Ya aslinda agiz aliskanligi iste, benim cok esyam yok ve ivir zivir hic tutmam en nefret ettigim sey. Bahar temizligi dememin sebebi aslinda kapi pencere olayi, hele odalarimin camlari yan cephede yagmur dikine mi yagiyor nedir anlamadim camur olmus hep. Zaten 15 gunde bir pervazlari mermerleri silerim ama camlar icimi gicikliyor. Onun disinda sadece tul yikayip dip kose supurup silerim. Kimisi var evi bastan diziyor resmen oyle degilim ya
Neden maas mi alican, bi yemek ismarlarsin artikAnadolu yakası yaniii.
Nisan ayına bi girelim buluşuruz kankaa ozaman uyar bana...
Ya da martın 25 den sonra
Oyle miooooooooooooooooo yanlış kişi o zaman
o ben olamam ben tembelgillerdenim
der valla diyebilir
ooo biz gezeriz beybi sıkıntı yok biliyorsun benimle gezmede
Ya aslinda agiz aliskanligi iste, benim cok esyam yok ve ivir zivir hic tutmam en nefret ettigim sey. Bahar temizligi dememin sebebi aslinda kapi pencere olayi, hele odalarimin camlari yan cephede yagmur dikine mi yagiyor nedir anlamadim camur olmus hep. Zaten 15 gunde bir pervazlari mermerleri silerim ama camlar icimi gicikliyor. Onun disinda sadece tul yikayip dip kose supurup silerim. Kimisi var evi bastan diziyor resmen oyle degilim ya
o zaman hapı yuttun tak huni gezzzzzz
Bayılll bayılll yine gidecen oraya anlaşıldııtabiki herkesin yaşadığı şehirrrrrrr
ama ben ege ye bayıldımmmmmmmm
Resime yorum yapmışşş onu mu diyosunnnNeden maas mi alican, bi yemek ismarlarsin artik
Obur yeni gelinde cok pis tersledi beni
Yavas yavas toparlayayim,cok daginik degil ama olsun. Hali yokken de silip supurmek kolay ben bekleyeyim en iyisiha şimdi olduuuuuu
kendini yormadan yavaş yavaş yappppppppp
Tesekkur ederimellerine sağlık kolay gelsin valla
olduğu kadar olmadığı kader
ne takacağım huniyi hiç işim olmaz
Hayir vatsaptan yazdim, direk dedigi suBayılll bayılll yine gidecen oraya anlaşıldıı
Resime yorum yapmışşş onu mu diyosunnn
Çok çakalsınHayir vatsaptan yazdim, direk dedigi su
Oooo aklina geliyorum yanii
Dedim keeeesss arayip basarilar bile dilemedin
Kendimi hakli cikarmam lazim tabi
Hihi aynen oyleÇok çakalsın
Yaniiii hava şartlarından görüşemedinizz zaten
Hadiii kolay gelsinn canımHihi aynen oyle
Hayir kendi de arayip sormuyor. Kabahati sadece ben oluyorum ama
Neyse ben evi bi supureyim, yine birsey bakmaya gelmistim oturdum kaldim
Canım daha işe gelmeden ewde cepten yazdım günaydın mesajını.Günaydın canım ne erken kalkıyorsun
Ben de uykucu şirinim bugünCanım daha işe gelmeden ewde cepten yazdım günaydın mesajını.
08.30 da işte oluyorum ve uyuyorum içim uyuyorrr
Nasılsın...
Ooo ne güzel bak romantik geçirmekte güzeldir bazen..Ben de uykucu şirinim bugün
iyiyim tatlım,doğum günü şeysine dün yemeğe gittik güzel geçti,ilk yemeğimizdi bizim bu arada
biz genelde dağ bayır gezmeyi seviyoruz,meğer pek romantik takılmamışız
sen nasılsın halan sevindi mi çiçeklere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?