neyli yidinPastayı gömdüm yaağğğğğ
Karemelli çikolata fıstıklı kalorinin dibiiineyli yidin
balllllllllıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmPastayı gömdüm yaağğğğğ
ben de öyleydim 2 paket antibiyotik içtim bana mısın demedi,istirahat önemli dediğin gibi
canım ben satış departmanındayım,satış ithalat evrak işleri.
sen ne yaparsın çalışıyor musun ?
yaptır bence de paslanmaz mıki hem ?
afiyet olsunnn bende puding yedim boğazlarıma yumuşak yumuşakKaremelli çikolata fıstıklı kalorinin dibiii
Lati Lokumunn sen nerelerdesin yaaa gurbann eyyy naparsınnn iyimisinnballlllllllıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Fhfjhfjdf afiyet olsunn yawrum yumuşak yumuşakkkafiyet olsunnn bende puding yedim boğazlarıma yumuşak yumuşak
çok parakolay gelsin senin iş hareketli
bende özel sektördeyim bi firmanın santralinde görevliyim
şuan dolabı var pimapenden ama pek sağlam bişiy değil
cam balkon fiyatlarıda maşallah 3 milyar
kararsızım bakalım
Fhfjhfjdf afiyet olsunn yawrum yumuşak yumuşakkk
benim de çikiletalı kestane şekerim var onu gömeyim geliyorumKaremelli çikolata fıstıklı kalorinin dibiii
Hadi sen de gömm gömmbenim de çikiletalı kestane şekerim var onu gömeyim geliyorum
burdayım bebeğimmmmmmm yaaaa napayım canımın içi iş güçLati Lokumunn sen nerelerdesin yaaa gurbann eyyy naparsınnn iyimisinn
Yağğğğğğ illa benii güldürücen yağğ alemsinn10 gündür her şeyi yumuşak yiyorumm alıştımmm
İyiyim bende, hiç denk gelmedim sana buralarda uzun zamandır..burdayım bebeğimmmmmmm yaaaa napayım canımın içi iş güç
sen nasılsınnnnn
kuzum görür görmez dalmadım zaten :)) hayırlı olsun çiçeğimmmmİyiyim bende, hiç denk gelmedim sana buralarda uzun zamandır..
Dedim bu kızçe gelirdi, hayırlı olsun topiğin derdi beaaa
burdayım bebeğimmmmmmm yaaaa napayım canımın içi iş güç
sen nasılsınnnnn
vefammmmmmmmmmmmmmmmm canımın içi selammmm kuzumsen hepp gülll
aynı anda yazdık kuzucummm tyaaa hamd olsun canım yaaa iyiyim vallaAblacımmm hoşgeldinnn canımmm
Özledim senii nasıl keyfler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?