❤️ *~* BüTüN "KK" TopLaNıYoR *~* ❤️

Ay kıyamam valla kızımın arkadaşında da var terlediği zaman falan hemen hastalanıyor allah sağlık şifa versin inşallah
amin canm sadec astım olsa neyse ciddi alejisi var bendede var alerji polen zamanı komaya giriyoz ana kız :)
napalım rabbimden gelene kapımız acık derdi veren elbet dermanıda içinde gizlemiştir.

şaşırdımmm hayırrrrrr

yerim ben onuuuuu

çok bomba benim ufak F frenzy80 biliyor bak

çok çokkkkk sıkıştırmalık benım paşammmmm

gece gece aklına nerde gelmiş yarabbimm

amin canm sadec astım olsa neyse ciddi alejisi var bendede var alerji polen zamanı komaya giriyoz ana kız :)
napalım rabbimden gelene kapımız acık derdi veren elbet dermanıda içinde gizlemiştir.

bizim kız da da bi alerji var ama henüz çözemedim doktor da çözemedi malesef cildi falan çok kuru egzama var bizde de ana kız ama şükür rabbime derdi veren rabbim dermanı da verir inşallah

inan belli bir süre sonra nötr oluyor

duysan iki kolu bacağı kopmuş
hiç ırgalamıyor anki hiç o adamla evli olmadın bunları yaşamadın gibi.
insan hisssizleşiyor rabbim sabrını veriyor.

Aynen önceden çok çok üzülüyordum ama rabbime sonsuz şükür her acıda dayanma gücü veriyor insana
Şuan evli ve bir kızı var kadının 3.evliliği bu bakalım ne kadar sürecek evlilikleri

bizim kız da da bi alerji var ama henüz çözemedim doktor da çözemedi malesef cildi falan çok kuru egzama var bizde de ana kız ama şükür rabbime derdi veren rabbim dermanı da verir inşallah
su az dır vucutta bol su içir sende iç.
birde kimyasal duş jellerinden uzak dur.
hakiki zeytinyağı sabunları var onlardan kullan

Aynen önceden çok çok üzülüyordum ama rabbime sonsuz şükür her acıda dayanma gücü veriyor insana
Şuan evli ve bir kızı var kadının 3.evliliği bu bakalım ne kadar sürecek evlilikleri

üzülmezz mi insan sonuç bir yuva yıkılıyor ne umutla kuruyoruz o yuvayı
herkesin bu hayatta bir imtihanı oluyor
raabim sağlık huzur verdikten sonra gerisi bir şekilde oluyorrr
ama üzülme bak acısı sonra çıkıyorrrr
tecrübe konuşuyorrr

ahahahahahahhahahahahahaha
kuzu sen kocayı iyi dövmeden boşadın ha

kız geçen ttnete gidiyom bir baktım karşımdan geliyorrr ığğğğğğğğğğğğğğğğ midem bulandı resmennn
saç sakal karışmış üstü başı paspalllllllll

ne görüyom ne sesini duyuyomm ne nefret var içimde ne açıma sanki köşedeki bakkal amca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…