Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk gebeligimi kaset testle öğrendim ben silik çıktı kan verdim beta 404 çıkmıştı suan yine hamileyim aynı şekilde öğrendim bunda beta hcg 16 çıkmıştıİlk gebelıgınızı nasıl öğrendınız idrarda kader tes ile öğrenenler betanız kaç çıktı ?
Ayyy çok guzellllll 404 te nasil silik çıktı kızzzzz tavan yapması lazım 16 da bile silik çıkmışİlk gebeligimi kaset testle öğrendim ben silik çıktı kan verdim beta 404 çıkmıştı suan yine hamileyim aynı şekilde öğrendim bunda beta hcg 16 çıkmıştı
İlk gebeligimde2 ,3 geçmişti sonra pcos çıktı doğum dan sonra adet düzenim bozulmuştu senede 3 kere adet oluyordum bu gebeligimde 22 gün geçmişti sonuc 16 çıktı daha 1 haftalikmışAyyy çok guzellllll 404 te nasil silik çıktı kızzzzz tavan yapması lazım 16 da bile silik çıkmışay hayırlı olsun gelıyorrrrr bebişinnnn ne kadar gecıkmen oldu
Şu an 3 haftalıksın caanım adet başlangıç tatıhınden hesaplanır bittikten sonrasından hesaplarsan 1,5 falandır :) lütfen ihmal etme beta ver 2 günde birİlk gebeligimde2 ,3 geçmişti sonra pcos çıktı doğum dan sonra adet düzenim bozulmuştu senede 3 kere adet oluyordum bu gebeligimde 22 gün geçmişti sonuc 16 çıktı daha 1 haftalikmış
Ay yok son adetim 13 Kasım suan 10 haftalik hamileyim ulrasonda öyle çıktı en son adet geç döllenme olduğu için düzenleme yapıldı 12 kaşın son adet tarihim olmuş olduŞu an 3 haftalıksın caanım adet başlangıç tatıhınden hesaplanır bittikten sonrasından hesaplarsan 1,5 falandır :) lütfen ihmal etme beta ver 2 günde bir
Adetim 4 gün geciktiğinde kalın iki kırmızı çizgi çıkmıştı. Kan değerim 1000 küsürdü ozaman.İlk gebelıgınızı nasıl öğrendınız idrarda kader tes ile öğrenenler betanız kaç çıktı ?
3 farklı marka ile test yaptım emin olmak için ve dün öğrendim beta 21. Adete 3 gün var programa göreİlk gebelıgınızı nasıl öğrendınız idrarda kader tes ile öğrenenler betanız kaç çıktı ?
Benim çok garip adet oldum rahmım 10 mm olmuş kalınlaşmış ama beta verdim kader testte 2 tane yaptım pozitif ti kanda negatif çıktı bekliyorum. 2 gün önce baktım bugün idrar kaset test yapacağım 2 günde bir kırmızı net olursa de gidecegım3 farklı marka ile test yaptım emin olmak için ve dün öğrendim beta 21. Adete 3 gün var programa göre
Betada bir şey çıktı mı? Bana doktor adet gecikince tekrar test ver dedi o yüzden bekliyorum bir şey yapmadanBenim çok garip adet oldum rahmım 10 mm olmuş kalınlaşmış ama beta verdim kader testte 2 tane yaptım pozitif ti kanda negatif çıktı bekliyorum. 2 gün önce baktım bugün idrar kaset test yapacağım 2 günde bir kırmızı net olursa de gidecegım
Yok çıkmadı 0.722 betam 19 mm rahim kalınlığımBetada bir şey çıktı mı? Bana doktor adet gecikince tekrar test ver dedi o yüzden bekliyorum bir şey yapmadan
Evde kıpkırmızı çizgi görene kdr gitmem daha çok sıkıldım artık bunalıma giricem :)Betada bir şey çıktı mı? Bana doktor adet gecikince tekrar test ver dedi o yüzden bekliyorum bir şey yapmadan
İnşallah görürsünEvde kıpkırmızı çizgi görene kdr gitmem daha çok sıkıldım artık bunalıma giricem :)
Ay süper hayırlı olsunnnn :):) Allah size bağışlasın 2-4 gün arası gorursunbebısını :) vajınal ultrasondaSalı günü adet olmam gerekiyordu ben çarşamba sabah test yaptım, hem erken gebelik hem kaset test. İkisi de epey koyu kırmızı çıktı. O gün kan verdim beta 464 çıkmıştı
Teşekkür ederim biz 7 haftalık olduk gördüm çoktanAy süper hayırlı olsunnnn :):) Allah size bağışlasın 2-4 gün arası gorursunbebısını :) vajınal ultrasonda
İlk gebelgimde 3 gün kala 115 değerle öğrenmiştim. 2.cide idrar testm baya kötüydü oğlum direk kontrole gittim kalbi bile oluşmuştu 6 haftalkta dinledim kan vermedim açıkcasıİlk gebelıgınızı nasıl öğrendınız idrarda kader tes ile öğrenenler betanız kaç çıktı ?
Ay süperTeşekkür ederim biz 7 haftalık olduk gördüm çoktan![]()
5 altı gebelık yok demek tatlım ama 2 gün sonra tekrar kan ver yükselirse hamılesın demek evde test yap günlük kırmızıyı netleştirirsen gitKızlar bende de şöyle bi durum oldu 4 gün geciktim ama 2. Günü test yaptım silik bir şekilde çıktı sonra test yaptım çıkmadı diğerlerinde 4. Günün akşamı hafif leke şekilde kanama oldu sonra ara ada geldi ama adet gibi değil az az oluyordu 3 gün felan öyle sürdü 4 gün kan vermek istedim 2.0 çıktı bu ne demek yok sanırm ama yükselebilir de mi bu şekilde yaşayan var mı