Reddedemediğim için karşılık veriyorum resmen..

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar bana akıl verin. Son zamanlarda sıkça yaşadığım, işin içinden çıkamadığım ve artık canımı sıkan bi durum var.
Direkt konuya giriyorum, mesela bi erkek arkadaşım var, banada duyguları var, bunu açık edip konuyu yavaş yavaş arkadaşlıktan bi tık yukarı taşıdığında ben dur diyemiyorum. İstemiyorum ama ona ne diyeceğimi nasıl reddedeceğimi bilemiyorum. Kalbini kırmak istemiyorum, arkadaşça karşılık vermeye çalışıyorum ama bu seferde acaba umut mu veriyorum adama düşüncesi oluşuyor kafamda. Kimseyi reddetmeyi beceremediğim için iyice canım sıkıldı artık. Midem bulanıyo huzursuz oluyorum ve nasıl arkadaşlıktan öte bi şey düşünmediğimi anlatabileceğimi bilmiyorum. Ukalaca ben istemiyorum demeden durumu nasıl açıklayabilirim ? Nasıl arkadaşlığa geri çekebilirim nasıl engelleyebilirim kontrolüm dışında flört olayını..

Nisanlanacagini söyle (sanki gerçekmiş gibi) onunda gelmesini rica et anında sogur

Yada

Ümit vermişsiniz direk alın karşınıza olamayacağını anlatın uygun bir dille

Birine aşık olduğunu anlat çok sevdiğini konuşmaya başladığınızı böyle giderse flört edeceginizi o kişiye hediye alicam sence ne alayım falan de soğuruz herhalde

Arkadassa ve yeri kaliciysa direkt söyle, açık ol ! Bu şekilde daha çok umutlanir. .

Her görüşmede vur ensesine ,kanka nabiyon layn, de buz gibi soğur :)
Yapıyorum onu. Kanka lafı ağzımdan düşmez oldu sırf bu yüzden ama bi yere varamıyoruz niyeyse. Duymazdab geliyorlar sanki. Takmıyorlar resmen

Yapıyorum onu. Kanka lafı ağzımdan düşmez oldu sırf bu yüzden ama bi yere varamıyoruz niyeyse. Duymazdab geliyorlar sanki. Takmıyorlar resmen
Açık açık söyle o zaman ..tavrından cesaret alıyor ..ben de böyle bir durum yaşamıştım ,üstelik sozluydum ve arkadaşım bunu biliyordu ..farketmedim hiç ,en son 'kör olmak lazım 'dedi ,ne demek istediğini anlamaya çalışır gibi yüzüne bakınca öptü beni :/ o zaman büyük şok yaşamıştım ..bir sene hiç görüşmedim ..sonra eşimle falan arkadaş oldular .bin kere özür diledi ,konuşuyorum ama bakkal Ahmet abiyle nasıl konuşuyorsam oyle..can kardeş kan kardeş gitti ..buz gibi soğudum ..

Onun sana hisleri devam ettikçe arkadaşlık olmaz. Her mesajının altında acaba oda beni seviyor mu diye ümitlenecek. Velhasıl sen işi uzatmadan ben ilişki düşünmüyorum demelisin.

Kanka deme..Kanka kelimesinin hiçbir set ,kalkan oluşturduğu yok bence..Bikere sana kankan gibi gördüğün biri flörtoz yaklasamaz.Benim hayatımda hep bu böyleydi.musaade etmezdim asla.sende etme.Mesafe koy ve yeri geldiğinde açıkça belirt.

Burcunuz nedir merak ettim. Balık?

Ben de çok muzdarip oldum bu konudan. Ama evet kanka ayağı yemiyor benim de tecrübelerimle sabit. Bana geldi birisi açıldı, ben seni seviyorum dedi. Bense ona, onu arkadaş olarak gördüğümü söyledim. Klasik kaçış cümlesi işte. Senden bir erkek olarak etkilenmiyorum diyemedim. Bu da tamam dedi arkadaşız o zaman. Ama değiliz tabi ilgisi devam ediyor biliyorum. Neyse ilişkim oldu bir başkasıyla, bir tık geri çekildi ama hala ümidi vardı. Ciddiyiz dedim biraz durdu yine eskisi gibi benle. Nişanladım, yine bir ümit bırakırım sandı. Ne zaman ki evlendim, benden bağlantısını kopardı.
Benim başka sebeplerim vardı, arkadaşlığımı bırakamadım. Ama hoşlanmadığın insanla bence arkadaş olmaya gerek yok.
Erkek arkadaşa gerek yok yani. Hoşlanmadığın birini arama sorma, baktın sana yaklaşımı var hemen geri çekil.

Bir başkası mutlu olsun diye.. o mutlu olsun diye düşünme.. kendini üzme.. o böyle yaptıkça sen üzülüyorsun.. senin üzüldüğünü bile bile yapıyor.. sende onu üz.. kırılırsa kırılsın..
_ şahsen böyle biriyle görüşmem, konuşmam..

Psikoloğa git bence, altında çok başka şeyler yatıyor olabilir bu durumun..
Başka türlü kurtulamazsın ve zamanla benliğini yitirirsin mazallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…