Merhaba kızlar, bu forumu çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha önce hiç yazmamıştım. sizin de fikrinizi almak istedim çünkü ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.Sorun şu, üniversiteden 3 yıldır tanıştığım çocuktan hoşlandım bi süre içimde tuttum çünkü o başka bir kızdan hoşlanıyordu ama kız onu kabul etmemişti .Onun ev arkadaşı ve ben çok yakın arkadaşız ve aynı sınıftayız Arkadaşından duyduğuma göre hoşlandığı kızdan ümidini kesmişti.Beni de zaten engelleyen buydu. Babamın vefatında yanıma gelince çok daha fazla arttı duygularım . Daha sonra bir gün artık içimde tutamadım ve ona mesaj attım onu tanımak istediğimi söyledim. O da o kızı bahane ederek reddetti sonradan öğrendiğime göre problem kız değil benden hoşlanmamasıymış. 3 ay boyunca hiç konuşmadık ben onu görünce utandım konuşamadım o da ben yanlış anlarım diye. Sonradan beni face den silmiş
şimdi yaz tatili bitti ve tekrar onu görücem aynı sınıfta olup konuşmamak çok kötü oluyor hala ondan çok hoşlanıyorum ama beni istemediğini biliyorum hiçbişey olmamış gibi mi davranmalıyım yoksa konuşmamaya devam mı etmeliyim. Lütfen bir fikir verin çünkü bu işlerde çok deneyimsizim . Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ...