reddedildim

anabellale

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
6
0
16
Diğer
kendi sınıfımdan hoşlandığım bir çocuk var farklı bir ülkeden en sonunda ona açıldım birazda açılmak zorunda kaldım olmayacağını biliyordum ama söyledim reddedildim bunun yüzünden dün gece kız arkadaşlarımla içtim içtim ve rezil ettim kendimi öyle ben normalde içen biri değildim bu şekilde bu tavırları sergileyecek ne yapacağımı bilmiyorumm lütfen bana yardım edin ünve adım atacak yüzüm yok:(

Canim bu olayi yuzunun karasi gibi gormene gerek yok. Durust bi sekilde duygularindan haberdar etmende ben bi sakinca goremiyorum. ama reddedildigini soylemissin, direk cikma teklifimi ettin? Neyse ne, olan olmus. bunun seni mahvetmesine izin verme. ilerde gulup gececegin bisey olacak. kendini yipratma bosu bosuna.

yok tabikide öyle sylemedm ama söylemek zorunda kaldım bu işin olmayacağoını biliyorum ama sana arkadaş olarakta bakamayacağımı söyledim dedim :(

yaa arkadaş ortamı olarak bir yere gittik tabi sevenim var sevmeyenim.. kızlardan biri sen söylemessen ben söylicem demeye başladı bazı hareketler sergiledi yabancı olan türkçe bilmeyen herkes anladı o bile anladı mecburen bende anlatttım :( o da geldiği yerden bir kızdan hoşlandığını güzel alımlı olduğumu ama beni üzmek istemediğini felan söyledi reddedildim kısaca :(

erkekler bayanları genelde reddedemez bu çetin ceviz çıkmış :9: ama hayatında biri olmasına rağmen sana umut verip de duygularınla oynasaydı daha mı iyi olurdu erkeklerin bir çoğu böyle davranır emin ol, bi düşün dürüst çocuğa benziyor en azından :34:

Son düzenleme:
erkekler bayanları genelde reddedemez bu çetin ceviz çıkmış :9: ama hayatında biri olmasına rağmen sana umut verip de duygularınla oynasaydı daha mı iyi olurdu erkeklerin bir çoğu böyle davranır emin ol, bi düşün dürüst çocuğa benziyor en azından :34:

hayatında biri yok eski sevgilisini unutamamış evet çok farklı tüm erkeklerden tüm herkesten o :( ama ne yazıkki bana da bakmıor:(

Bence bunda utanacak bir şey yok, gayet masum ve temiz hisler bunlar :)
Ayrıca çocuğu da takdir ettim, aklında başkası varken sana umut vermemiş. Birçok erkek senin hoşlantını kullanmaya kalkardı.
Benim de başıma gelmişti. Lise 1'deyken arkadaşım söylemişti hoşlandığımı çocuğa hatta hoşlanmak da değil Lyudka seni seviyormuş demişler :9: O kadar da umrumda değildi o çocuk, bir tarafları kalkmıştı ama sallamamıştım salak sevdiğimi sanıyordu :27: Aynı sınıftaydık bir de biz :27:

Bence bunda utanacak bir şey yok, gayet masum ve temiz hisler bunlar :)
Ayrıca çocuğu da takdir ettim, aklında başkası varken sana umut vermemiş. Birçok erkek senin hoşlantını kullanmaya kalkardı.
Benim de başıma gelmişti. Lise 1'deyken arkadaşım söylemişti hoşlandığımı çocuğa hatta hoşlanmak da değil Lyudka seni seviyormuş demişler :9: O kadar da umrumda değildi o çocuk, bir tarafları kalkmıştı ama sallamamıştım salak sevdiğimi sanıyordu :27: Aynı sınıftaydık bir de biz :27:

canım lise çağlarında normalde üniversitede biraz farklı oluyor :( artık hem daha ciddi düşünmye başlıyorsun

canım lise çağlarında normalde üniversitede biraz farklı oluyor :( artık hem daha ciddi düşünmye başlıyorsun

Ben de üniversitedeyim canım zaten ama şuanda olsa şuan da takmam hatta daha rahat olurum lisedeki gibi çocukça tavırlar olmaz en azından koskoca insanlar olduk :27:
Ne biçim cümle kurdum öyle :27:

Back
X