Sanırım bir kitapta okudum ya da video mu izledim bilemiyorum ama çok hoşuma gitmişti sizde bunu deneyebilirsiniz.. Bakın size anlatayım biraz.. Kendinizi aşmanız ve insanları gereksiz önemli görmekten vazgeçmek için yöntemler..
1..Kalabalık bir caddede hiç olmayan ama sanki bir arkadaşınız oralarda bir yerlerdeymiş gibi el kol yapıp sürekli ona atıyorum Seliiiiiinnn Seliiiiiinnn diye seslenmek.. İnsanların size bakışlarına aldırmadan buna devam etmek..
2..Yolda yürürken gördüğünüz insanlara sabahsa eğer günaydın akşamsa iyi akşamlar demek.. Veya selamünaleyküm demek. Geçerken söyleyip yolunuza devam etmek..
3..Bir kasapa girip "altın alacağım gramı kaç lira" diye sormak.. Ya da manava girip "bana 2 kilo dana döş" demek

bunları salladım ama mantık aynı işte alakasız yerlere gidip alakasız şeyler istemek işte..
Dahası da vardı da hatırladıklarım bu kadar..

Mesela ben sokakta yürürken bazen insanlarla gözgöze geliyorum ister istemez oluyor günaydın diyorum bazıları bana günaydın deyip gülümsüyor hem mutlu oluyor insan sabah sabah ama bazıları sanki küfür etmişim gibi dehşete kapılıp kalıyor öyleyece

eğlenceli de oluyor gülüyorum yani.. Bir kez eşim vardı yanımda bir teyzeye selamünaleyküm dedim kadın mal gibi baktı suratıma eşim de kimdi o selamını almadı kadın resmen demişti

yani aslında diğer insancıklar bizden daha tuhaf inan buna..