Reddedilme korkusu?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Sınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?

Sınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
Hiçbir şey anlamadım :KK43:

Sarkık kollarınızdan rahatsız oluyorsanız, kendiniz ve sağlığınız için kurtulmaya bakın onlardan. Birilerinin beğenisini kazanmak için dış görünüş ile uğraşıp daha ileriki zamanlarda bunu takıntı hale getirme durumu çok sık vuku buluyor çünkü.

Sorunuza gelince, sarkık kollardan ya cerrahi ile ya da spor ile kurtulabilirsiniz. Bence spor yapın.

Özgüven sorunu yaşadığınız aşikar, eğer kendiniz için spor yapıp bakımlı olursanız, otomatik olarak özgüveniniz de artar ve bu tüm hayatınıza yansır.

Hiçbir şey anlamadım :KK43:

Sarkık kollarınızdan rahatsız oluyorsanız, kendiniz ve sağlığınız için kurtulmaya bakın onlardan. Birilerinin beğenisini kazanmak için dış görünüş ile uğraşıp daha ileriki zamanlarda bunu takıntı hale getirme durumu çok sık vuku buluyor çünkü.

Sorunuza gelince, sarkık kollardan ya cerrahi ile ya da spor ile kurtulabilirsiniz. Bence spor yapın.

Özgüven sorunu yaşadığınız aşikar, eğer kendiniz için spor yapıp bakımlı olursanız, otomatik olarak özgüveniniz de artar ve bu tüm hayatınıza yansır.
Kiloluyum hala diyor kollarım kalın diyor bence o kadar sarkık değildir o sarkiklik baya kiloyu verince ortaya çıkıyor ne yazık ki. Bana bizle dalga geçiyor gibi geldi:)

Sema Sema semaaaa. Şu sevgili bulmak konusundaki azmin kadar derslerine azmetsen okulu bitirirsin be

Dün ne yediğimi unutuyorum ben, siz adamın ta bir sene önce attığı mesajı hatırlıyorsunuz. Üniversitenin üçüncü günü yanınızdan geçti ise ne olmuş? Yan yana yürüyünce sizden hoşlanıyor anlamına gelmez. :olamaz:
En çok böyle insanlardan tırsarım ben he. Her hareketten bir anlam çıkarmak falan korkunç. Yan yana yürüdük, benden hoşlanıyor mudur diye düşünmek aboovvv düşman başına. :deli:

Back
X