Reddedilme korkusu?

Gelip bir sürü kadının olduğu, seviyeli bir foruma yazmaktansa daha eğlenceli şeyler bulunabilir ya. :KK53: Esas bu çok yavan.
Kendisi de kadın ? Ve bir sürü kadın olmasında ne sorun var? Ayrıca seviyesiz bir şey mi yazmış? Yazdığının başı sonu manasız ama seviyesiz falan ne alaka? Ayrıca şaka yaptım tabiki gerçekten alkollü falan olmayabilir. Şaka olarak yazdım onu 😒

Kendisi de kadın ? Ve bir sürü kadın olmasında ne sorun var? Ayrıca seviyesiz bir şey mi yazmış? Yazdığının başı sonu manasız ama seviyesiz falan ne alaka?
Seviyeli yazdım ya hu. Öff şaka yapıyorum baştan beri. Sarhoş olduğunu falan da düşünmüyorum. İroniden, şakadan anlamıyorsanız bir daha beni alıntılamayın. Kafa dağıtmaya geliyorum şuraya, gerginlikle uğraşamam.

Seviyeli yazdım ya hu. Öff şaka yapıyorum baştan beri. Sarhoş olduğunu falan da düşünmüyorum. İroniden, şakadan anlamıyorsanız bir daha beni alıntılamayın. Kafa dağıtmaya geliyorum şuraya, gerginlikle uğraşamam.
Hahha şaka gibisin ya. Baştan alkollüdür diyerek şaka yapmıştım ama ciddiye alıp uzattıkça uzattın. Şimdide ironi yaptım diyorsun. Peki iyi akşamlar.

Hahha şaka gibisin ya. Baştan alkollüdür diyerek şaka yapmıştım ama ciddiye alıp uzattıkça uzattın. Şimdide ironi yaptım diyorsun. Peki iyi akşamlar.
Beni alıntılayan, alkollüdür belki diyen sizdiniz, ben de cevap verdim, deseydiniz vermezdim. Rica ediyorum, saçma sapan bir konudan kaos enerjisi çıkarmaya çalışmayın. Üye gelip ilk mesaja konusunu açıp gidiyor hep belli ki, altında da goy goy dönüyor. Sizinle yaptığımız şey de buydu, siz limon sıkana kadar tabi. Neyse.
Tanımadığınız etmediğiniz biriyle sürtüşecek kadar enerjiniz varsa tebrik ederim tabi. Ama rica ediyorum, bunun için beni seçmeyin bir daha. İyi akşamlar. :KK25:

Beni alıntılayan, alkollüdür belki diyen sizdiniz, ben de cevap verdim, deseydiniz vermezdim. Rica ediyorum, saçma sapan bir konudan kaos enerjisi çıkarmaya çalışmayın. Üye gelip ilk mesaja konusunu açıp gidiyor hep belli ki, altında da goy goy dönüyor. Sizinle yaptığımız şey de buydu, siz limon sıkana kadar tabi. Neyse.
Tanımadığınız etmediğiniz biriyle sürtüşecek kadar enerjiniz varsa tebrik ederim tabi. Ama rica ediyorum, bunun için beni seçmeyin bir daha. İyi akşamlar. :KK25:
Rosa öpüyorum seni canım. Ben Konuyu kapattıktan sonra, üşenmeyip zehir zemberek bir paragraf yazmışsın. asıl sende bol negatif enerji.

Reddedilmek dünyanın sonu değil ama ortada belli bir şey yokken küçücük şeylerden umutlanıp birine açılmak bir arkadaşlık varsa bunu bozabilir…Sizi hatırlıyorum sizin konularınıza benzer konular açan bir üye daha var, fiziksel görüntünüzden madem rahatsızsınız hem görüntünüzü istediğiniz şekle sokabilecek hem de sosyalleşip iyi zaman geçirebileceğiniz spor gibi dans kursları gibi birçok aktivite var..Ha derseniz ki şu virüs ortamında gitmem ya da bütçem yetmez evde kendi kendinize de spor videoları açıp izleyebilirsiniz.

Sınıfımdaki bir çocuğa taktım kafayı kollarım sarkık ve kilolu ne olacak ne yapmaliyim? Ocak ayinda yok kız kimyadan kalmadın yazdı sonda anladım tmm kolay gelsin. Yazdı benden hoslanmazlarsa? Üniversitenin 3. Günü pencereyi açtı pencerenin basindaydim yanımda kız vardı sonra koridorda yan yana yürüdük sonra arkaya geçtim ?
Sema ıyı olur ınsallah

Back
X