reebok easytone kullanan varmı??

cuklatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
56
0
86
İzmir
reebok easytone kullanan varmı?almayı düsünüyorum.kullanıpta memnun kalan yada kalmayan arkadaşların önerilerini bekliyorum.bacak ve kalcada daha fazla sekillendirme için.

annem aldı daha hiç kullanmadı
ben kullanmayı düsünyüroum bacaklarımı inceltirmi
bacaklarım ince zaten incelmesin dahda?

Kızlar kısmetse ben ayın sabah alıyorum..spor ve kosu ıcın olanını alıcam...tempolu yurusuyus ve kosuda kullanıcam bakalım sonuc ne kadar etkılı olur..Gercı spordada sıkılasıyoruz yaptrıkca hangısınden fark edıcek bunu bılemıycez hıc spor yapmadan deneyıp karar vermek lazım..150-200 cıvarı fıyatlarda

Bende var kızlar ve bana pekde işe yarıyor gibi gelmiyor ve fazla spor yapına ayagımın onunu uyusturuyor resmen

reebok easytone aldım. giydim. çok çabuk deform oldu. geri yolladım. bir de uzun süre bekledim. sonrasında ise kullanıcı hatası diyip geri yollandı. resmen ayakkabı kalıp gibi ayağı uyuşturuyor. yani ben de öyle oldu.

arkadaşım almıştı bende denedim yürüyüş için kullanıyor o ben biraz yürüdüm o ayakkabıyla ama nasıl bir yürüyüş ayakkabısı anlamadım önü kalkık bi kere ayağının ucuyla basamıyorsun boşluğa adım atıyorsun ben yürümek için o ayakkabıyı almam heleki 200lira falan hiç vermem:37:

Back
X