Merhabalar :)
Ben 25 mayısta koç üniversite hastanesinde ameliyat olacağım inşallah :)
Yalnız refakatcisiz olmam gerekiyor bu şehirde benimle ilgilenebilecek bir tanıdığım yok
Doktorum yurt dışından gelen hastalarının da refakatcisiz ameliyat olduklarını, benim de olabileceğimi söyledi. Ama en azından ilk gece birinin kalması iyi olurmuş. Hemşireler ilgileniyormuş ama yeterli olmuyormuş. İyileşme süreni etkileyecek birşey olduğu için, birini ayarlayabilirsen çok iyi olur dedi...
Sizlere sormak istediğim şu: ayarlayabileceğim gerçekten kimse yok. Tek başıma idare edebileceğime dair dehşet bir inancım var :) yani ameliyat olduğum gün kalkıp kendi buzumu alabilir, koyabilir , kendi başıma hareket edebilirmişim gibi geliyor. Ameliyattan sonra ilk 3 gün nerelerde yardıma ihtiyacım olacak? Ameliyattan sonra beni neler bekliyor? İlk 3 gün şunu kesinlikle tek başına yapamazsın dediğiniz şeyler var mı??
Canim ilk gun zor oluyo çünkü burnundan surekli sizinti kan gelecek kendin kalkip surekli buz alamazsin cok zor. Benim 3. Gunun hala kendimi toparlayamadim.
Canim ilk gun zor oluyo çünkü burnundan surekli sizinti kan gelecek kendin kalkip surekli buz alamazsin cok zor. Benim 3. Gunun hala kendimi toparlayamadim.
Canim herkesin ayni olmaz ben surekli yattim belkide ondan zorlandim. Ara ara dik oturmak gezmek gerekiyormus. Ama refakatçi olsa senin icin daha iyi olur canim.
benim kanamam hiç olmadı ama eşim sabaha kadar buz koydu. 5 dk buz 5 dk ara hep öyle gecti zaman. hemşireler hiç sanmam o kdr sık odaya gelsin buz koysun. refakatcısız cok zor bence
Sağolun bilgi verdiğiniz için kızlar. Ama işte kimse yok malesef napalım olduğu kadar diyip bi şekilde idare edicem sanırım. Umarım korktuğumdan daha kolay atlatırım
ben kulak ameliyatı oldum refakatçi olmadan lokal aneztezi ile. eve dönerken bayıldım genel anezteziyi düşünemiyorum burun refakatçisiz olmaz deneme bile
Herkesin bünyesi farklıdır bilemezsiniz ameliyat sonrası süreci. Benimle beraber bir çok hasta ameliyat oldu bazıları bı kaç günde taburcu olurken ben 5 günde anca kendime gelebildim tam manada . İlk gün zaten felaket, tek başına yapamazdim herhalde hiçbir şekilde kalkamadım, kalkması bırak gözümü açacak halim yoktu çünkü.
benimki de uzaktı ya taksiye binmedim dolmuş otobüs döndüm ben iyiydim ertesi gün. gerçi yanınızda hher ihtimale karşı birinin olması lazım. şişlikler yüzünden dolmuşta kazamı geçirdiniz diye sordular
benimki de uzaktı ya taksiye binmedim dolmuş otobüs döndüm ben iyiydim ertesi gün. gerçi yanınızda hher ihtimale karşı birinin olması lazım. şişlikler yüzünden dolmuşta kazamı geçirdiniz diye sordular
Ayy ne yorucu olur insanların o tepkisiyle mücadele etmek :) ama valla ameliyattan hemen sonraki fotoğrafları görünce benimde içim acıyor :) o ağlamaklı hal , şiş, kan revan :) benim ki 1.5 saatlik yol özel araçla; otobüs,metro,marmaray derken 2.5 saat sürer herhalde araba kullababilecek durumda olacağımı sanmıyorum