Gebeliğe Hazırlık Referans aralığı bilgisi olan varmı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemin ogluslari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
64
56
3
32
Bugün beta HCG testi yaptırdım diğerinden farklıydı ve randevum geç olduğu için doktor yoktu yardımcı olur musunuz referans aralığı 2.6 çıktı ve değer 2.0 ul sizce nedir sonuc yarsaniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

22 23 Şubat oldum kesildim bugün test yaptırdım doktorum ultrasondan baktı ölçüm yaptı her ihtimale karşı kan verin dedi sonuçta böyle
Eğer adetinize daha varsa hamilelik olabilir. Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim geç döllenme olmuş. 3 4 gün sonra tekrar kan verin artışa bakın bence. Ben önceki kan testlerimde hep 0 ın altını gördüm hiç 2 lere çıkmadım 0. 78 falan çıkıyodu. 🌹

Eğer adetinize daha varsa hamilelik olabilir. Ben gecikmenin 3.günü 18.2 ile öğrendim geç döllenme olmuş. 3 4 gün sonra tekrar kan verin artışa bakın bence. Ben önceki kan testlerimde hep 0 ın altını gördüm hiç 2 lere çıkmadım 0. 78 falan çıkıyodu. 🌹
Teşekkür ederim canım vaktini harcadın🥰😍

Teşekkür ederim canım vaktini harcadın🥰😍
Ne demek hiç önemli değil. Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin inşaAllah soracağınız bişeyler olursa çekinmeyin burdayım ben hayırlı akşamlar 🌹❤️🌹❤️

Mrhb benim durumum da sizin gibi adet gördüm pembesi 2 gün gördüm adetten 4 gün sonra test yaptm referans 2-6 çıktı değerde <2.0IU/L siz test yaptnzmi sonuç ne çıktı bide bilgisi olan yardımcı olabilirim bana gebelik varmı yokmu

Back
X