arkadaşlar benim bu son haftalarda reflü şikayetim ortya çıktı özellikle kahvaltıdan sonra çok fena oluyorum ve su içtiğim zman ağzıma geliyor çok rahatsız oluyorum.böyle şikaytelerle karşılaşan varmı???
ikiz gebelik yaşayıp hiç bi sıkıntı çekmeyen ben bir aydır malesef reflü hastasıyım.stresten malesef.şikayetimde şiddetli göğüs yanması.dr. reflü tanısı koydu ve tedavi başlattı.en süründürücü stresten ortaya çıkan hastalıklarda beni bulur.şükür gene halimize rabbim beterinden saklasın.
inşallah kalıcı olmaz bende şimdiye kadar allaha şükür hiç bir sıkıntı çekmedim ne bulantım ne baska rahatsız edici bir seyim oldu ama bu son haftalarda reflü çıktı sabahları beni mahvediyor yarın randevumuz var söylicem doktoruma.cvbın için tesekkür ederim..
benim zaten hamilelikten önce de vardı kullandığım ilaç hamilelikte de kullanılabiliyormuş her zamanki kadar değil de bir yudumcuk içiyorum faydası oluyor ismi gaviscon
ben teşekkür ederim bi an önce önlem almakta yarar var.
öyküm arkadaşımızın bahsettiği ilacı dr. bana yazdı tedavi içerisinde.kullanıyorum birde bir hap yazdı aç karnına içilen.
birde boğaz acısıı gidermek için (sanırım bu ilaç katogorisine girmiyor oyüzden yazıyorum )bepanthen in pastili.tavsiye ederim anında boğaz ve ağız acısı kesiyor.
Bu reflü benimde kabusum bulantılarım geçti diye sevinirken reflü başladı ne yapsam geçmiyor gaviskon verdi doktorum onun bile hiç bir faydası olmuyor çok kütüyüm ya