Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reflüsü olan arkadaşlar reflü mide bulantısı yaparmı?
reflüsü olan arkadaşlar , bende 3 aydır devamlı mide bulantısı ve iştahsızlık var, aç tok farketmiyor hep var ve ağzım çok kötü kokuyor doktora gittim reflü ,helicobakter pylori ve gastrit çıktı. sizdede böyle bulantı sorunu varmı?
reflüsü olan arkadaşlar , bende 3 aydır devamlı mide bulantısı ve iştahsızlık var, aç tok farketmiyor hep var ve ağzım çok kötü kokuyor doktora gittim reflü ,helicobakter pylori ve gastrit çıktı. sizdede böyle bulantı sorunu varmı?
cevaplayan arkadaşlar çok teşekkür ederim aç karnada oluyormu bulantılarınız bende şu an gün içi devamlı hissediyorum hiç rahat bir anım yok, helipak diye çok ağır bir ilaç verdi doktor günde 6 tane ilaç yutuluyor bundan kullanıp rahatlayan varmı acaba
bendede reflu var dogustan ustelık. mıde kapakcıgım tam oturmamıs. kucukken her yedıgımı kusarmısım o bakterıden suan bendede var ne yazıkki. hala da her yedıgımı kusarım eger gazlıysa yaglıysa sekerlıyse veya cok acıysa. ama yemeden duramıyorum cok sevıyorum ne ypayım ona ragmen yiyorum. ama eğer zorlarsam kusuyorum yada öguruyorum anca bu sekılde gazı atıyor mıdem . ve oyle rahatlıyorum. sıcak sut ıcıncede mıdem bulanır mesela cunku gaz yapar. agrı yapar. atmak ıstedıgımdede kusarım ıster ıstemez. ve agrı basladıgında gunler suruyor gecmesı. mıdem karnım sısıyor hamıle gıbı oluyorum. bazen kıvranıyorum yuzum gozum kızarıyor nefes alamıyorum yuruyemıyorum. ilac alıyorum cok nadırde olsa alıstırmak istemiyorum ama anca öyle geçiyor agrılarım.