Reformer yaparak kamburluğunu gideren var mı?

Ablamin duruş bozuklukgundan kayanakli kamburu var, reformere gidiyordu, gözle görülür bir duzelme vardi, vucutta sıkılașma da oldu.
Kizinin nikah düğün ișleri araya girince bırakti. Sonrasinda tekrar bir miktar eskiye dönüş oldu.
Sanirim düzelene kadar ve duzeldikten sonrada vucut dogru durușa alișana kadar, istikrarla devam etmek gerekiyor.

Çok teşekkür ederim bilgi için ablaniz kaç seans ders almıstı tahmini gözle görülür bir değişiklik olmadı için birde öncesi ne seviyedeydi çok göze batıyor muydu :) bunu da sorayım

Çok teşekkür ederim bilgi için ablaniz kaç seans ders almıstı tahmini gözle görülür bir değişiklik olmadı için birde öncesi ne seviyedeydi çok göze batıyor muydu :) bunu da sorayım
Kac seans aldigini hatırlamiyorum, farkli şehirlerde yasiyoruz, reformere basladiktan takribi iki aysonra görüşmüştük ve cok sasirmistim :))
Kamburlugu cok ileri seviyede değildi ama bariz belliydi. Bir insanin normal posturuyle karsilastirinca gayet anlasilir bir derecede diyebilirim.

Çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…