M mrvee275 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2025 6 2 1 25 Çarşamba 09:51 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvee275 #1 Merhaba kızlar regle 3 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım pike yakın çıkıyor 12 agustosta gebelik testi yaptım yani çok çok silik bir şekilde cıktı yumurtlama günlerini degerlendirdim acaba tekrar mı yumurtlama oluyor yoksa gebelik mi Eklentiler 1000180504.webp 58,9 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba kızlar regle 3 4 gün kaldı ovulasyon testi yaptım pike yakın çıkıyor 12 agustosta gebelik testi yaptım yani çok çok silik bir şekilde cıktı yumurtlama günlerini degerlendirdim acaba tekrar mı yumurtlama oluyor yoksa gebelik mi
D dora3434 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2025 27 8 1 Çarşamba 17:08 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvee275 #2 bence tekrar bir gebelik testi ile kafanızdaki soru işaretinden kurtulabilirsiniz. Eğer gebe iseniz ovilasyon testi mi hamile kaldınız ?
bence tekrar bir gebelik testi ile kafanızdaki soru işaretinden kurtulabilirsiniz. Eğer gebe iseniz ovilasyon testi mi hamile kaldınız ?
M mrvee275 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2025 6 2 1 25 Çarşamba 17:45 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvee275 #3 dora3434 .!.: bence tekrar bir gebelik testi ile kafanızdaki soru işaretinden kurtulabilirsiniz. Eğer gebe iseniz ovilasyon testi mi hamile kaldınız ? Genişletmek için tıkla... Şuan evde gebelik testim yok evet ovulasyon testi yaptım bu ay inşallah hamile kalmisimdir
dora3434 .!.: bence tekrar bir gebelik testi ile kafanızdaki soru işaretinden kurtulabilirsiniz. Eğer gebe iseniz ovilasyon testi mi hamile kaldınız ? Genişletmek için tıkla... Şuan evde gebelik testim yok evet ovulasyon testi yaptım bu ay inşallah hamile kalmisimdir