Regl 2 gün gecikti, doktora ne zaman gitmeli?

nunu8991

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
89
46
8
33
Kızlar selam,

2’sinde regl olmam gerekiyordu. 2 aydır 28 günde bir oluyorum. Bu ay henüz olmadım. 2 gün gecikti. İnşallah sağlıkla hamileyimdir ama heveslenmek ve üzülmek istemiyorum.

Regl olacak gibi ağrım var, arada yokluyor. Midem bulanıyor arada da. Üşütmüş olabilirim belki bilemedim. Suratımda bir günde 2 sivilce çıktı. Gece üşüyerek, mide bulantısıyla ve şiddet ağrıyla uyandım. Vajinamda ağrı hissediyorum. Yine regl olmadım.

Reglden 4 gün önce ve 2 gün sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Regl olmazsam kaç gün sonra doktora gitmeliyim?

Son düzenleme:
10 günlük gecikmeye kadar normal olarak karşılanıyor, tabii genel kontrol amaçlı da gidebilirsiniz

Gecikme ile birlikte beyaz akıntı var mı yadabeyaz akınti hamilelik belirtisi mi bilen var mı acaba

Canım şuan ben de aynı şeyleri yaşıyorum benim de bir günde sivilcem oldu 2 aralıktı adet olmam gereken tarih olmadım minik minik adete benzer sancılarım var ama değil ara ara geliyor gidiyor sağ kasığımda batma var. Test yaptım bugün negatif çıktı. Benim adete yakın da yumurtlamam oldu o yüzden biraz beklicem geç döllenme de olabilir bu aralar kendine dikkat et

Bu gece aşırı ağrım vardı sanırım üşüdüm. Soğuğa karşı hassasım. Sen de dikkat et canım. Sıcak tutalım ve Allah’a bırakalım.

Aynı tarihte adet olmayı bekliyordum benim de sancılarım, kasık ağrım var lakin olmadım. 3 gündür kesin oldum diyorum o kadar ağrım oluyor, lavaboya gidiyorum bakıyorum birşey yok. İster istemez bir heyecan ve stres oluyor insanda. Bakalım Allah hayırlısını versin. Konunuzu takibe alıyorum, umarım hayırlısıyla hamilesinizdir.

İnşallah siz de hamilesinizdir. Her ikisine de hazırlıklıyım. Olursa sevinirim olmazsa devam inşallah. iki aydır 28’inde oluyorum ondan önce 33’tü çünkü temmuzda bebeğimi kaybetmiştim. İkinci reglimde 33 çekmişti. Sonrası düzene girdi iki ayda. Test negatif ama ne yerleşme kanaması ne kanama var. Allah büyüktür. Ona bıraktım.

En güzelidir teslimiyet. Dediğiniz gibi olursa seviniriz olmazsa devam. Bakalım Rabbim ol derse olur.

Bugün benimde 2. Gun gecikmem aşırı sulu akintim var şeffaf olandan. Göğüslerim çok aciyo aradaalt karnımda ağrı oluyo adet sancım başlayacakmış gibi ama bir türlü olamadım normalde erken olurdum günümden muhakkak uzun zamandır ilk defa böyle gecikti

Bebek için çalışmaya başladığımızdan beri adetim şaştı benim.. geçen ay 2 gün bu ay 3 gün gecikti… gelen adette sürekli farklı geliyor anlamıyorum inşallah sen hamilesindir canım

Bebek için çalışmaya başladığımızdan beri adetim şaştı benim.. geçen ay 2 gün bu ay 3 gün gecikti… gelen adette sürekli farklı geliyor anlamıyorum inşallah sen hamilesindir canım
Daha önce düzenli miydi? İster istemez stre mi yapıyoruz acaba? Ben rahatım aslında ve regl olacağım diye işe de gitmedim. Bakalım sonuç ne olacak? Allah hayırlısıyla isteyen herkese -bize de- versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…