- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi benimucizem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel bir şey ya inşallah benimde pozitif çıkarTebrikk ederim canimsağa salim kucağina alirsin insallah ben gordum bende de durum boyleydi benim testleri de boyle brakiyorum
sizin icin ornek olarak
![]()
Hadi inşallah canim bu ay sende pozitivi görursun hamile olmama rağmen bidaha hamile kalasim o iki cizgiyi tekrar göresim var aşıri guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsinÇok güzel bir şey ya inşallah benimde pozitif çıkar![]()
İnşalahhhhh Allah gönlümüze göre versinnHadi inşallah canim bu ay sende pozitivi görursun hamile olmama rağmen bidaha hamile kalasim o iki cizgiyi tekrar göresim var aşıri guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin![]()
ya gerçekten şimdi hamile olsamda o iki çizgiyi gördüğüm anı hayal edip duruyorum hep çok güzel bir duyguHadi inşallah canim bu ay sende pozitivi görursun hamile olmama rağmen bidaha hamile kalasim o iki cizgiyi tekrar göresim var aşıri guzel bir duygu allahim isteyen herkeze nasip etsin![]()
teşekkür ederim canım benimTebrikk ederim canimsağa salim kucağina alirsin insallah ben gordum bende de durum boyleydi benim testleri de boyle brakiyorum
sizin icin ornek olarak
![]()
Bende o çift çizgiyi göreceğim anın hayaliyle yaşıyorumya gerçekten şimdi hamile olsamda o iki çizgiyi gördüğüm anı hayal edip duruyorum hep çok güzel bir duyguisteyen herkes yaşar inşallah
2/3 ugün önce bir arkadaşım hamilelik testini gondermiş 2 nciye hamile valla testi görünce hamile olmama rağmen tekrar hamile olasım geldiya gerçekten şimdi hamile olsamda o iki çizgiyi gördüğüm anı hayal edip duruyorum hep çok güzel bir duyguisteyen herkes yaşar inşallah
amiin inşallah2/3 ugün önce bir arkadaşım hamilelik testini gondermiş 2 nciye hamile valla testi görünce hamile olmama rağmen tekrar hamile olasım geldivalla eşime bile söylediğim doğrunca hemen bitane daha yapalım diyorum
gerçekten insan tekrar tekrar yaşamak istiyor o anı
rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah
en hayırlı zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallahBende o çift çizgiyi göreceğim anın hayaliyle yaşıyorum![]()
Yaa inşaAllah bugün isteyen herkesinRabbim hayırlı Salih hen hayırlı zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallah![]()