- 6 Eylül 2023
- 83
- 14
- 8
- Konu Sahibi dertsizinsanyok
-
Çizgi var görebiliyorum ancak belirti var mı kasık ağrısı idrara sık çıkma gaz toplanması üşüme vs var mı bi de yarın ilk idrarda deneyin yine silik çizgi varsa bir iki gün daha bekleyip kan verebilirsinizarkadaşlar regl 5 gun kala erken gebelık testı böyle cıktı, cızgı varmı yokmu emın olamıyorum, bakar mısınız ?
Göğüslerde doluluk ve sızlama, kasıkta batma seklınde agrı. cok az tuvaletım gelse bıle sankı cok sıkısmısım gıbı hıs, aclık hissi ve üşüme mevcut.. :)Çizgi var görebiliyorum ancak belirti var mı kasık ağrısı idrara sık çıkma gaz toplanması üşüme vs var mı bi de yarın ilk idrarda deneyin yine silik çizgi varsa bir iki gün daha bekleyip kan verebilirsiniz
Gebelik isteyip istemediğinizi bilmiyorum ama silik çizgi ve belirtilere bakılırsa hamile olduğunuzu düşünüyorum ama kan için acele etmeyin benim adet günüme kadar negatifti adet günü hcg 28 oldu öyle öğrenebildim inşallah gönlünüzden geçen sonuç olur haber verin lütfenGöğüslerde doluluk ve sızlama, kasıkta batma seklınde agrı. cok az tuvaletım gelse bıle sankı cok sıkısmısım gıbı hıs, aclık hissi ve üşüme mevcut.. :)
insallah hayırlı ve saglıklı sekılde hamileyimdir, cok ıstıyorum.. bır dıs gebelık öyküm ve düşük hikayem var malesef. Rabbim bu sefer saglıkla neticelendirsin.. mutlaka haber vereceğim. dua edın neolur..Gebelik isteyip istemediğinizi bilmiyorum ama silik çizgi ve belirtilere bakılırsa hamile olduğunuzu düşünüyorum ama kan için acele etmeyin benim adet günüme kadar negatifti adet günü hcg 28 oldu öyle öğrenebildim inşallah gönlünüzden geçen sonuç olur haber verin lütfen
Dis gebelikte bthcg artisin nasildi canim birde kese karindan gorunmusmuydu bende dusuk yapiyorum da ara ara kahverengi lekelenmem vad bthcg m 1300 lere dustude bana bilgi verebilirmisin canim rabbim sanada bizlerede insallah saglikli gebelikler nasip ederinsallah hayırlı ve saglıklı sekılde hamileyimdir, cok ıstıyorum.. bır dıs gebelık öyküm ve düşük hikayem var malesef. Rabbim bu sefer saglıkla neticelendirsin.. mutlaka haber vereceğim. dua edın neolur..
Dis gebelikte bthcg artisin nasildi canim birde kese karindan gorunmusmuydu bende dusuk yapiyorum da ara ara kahverengi lekelenmem vad bthcg m 1300 lere dustude bana bilgi verebilirmisin canim rabbim sanada bizlerede insallah saglikli gebelikler nasip eder
öncelıkle cıok gecmıs olsun umarım dıs gebelık gecırmıyorsunuzdur. ben dıs gebelık gecırdıgım ay regl oldugum ıcın hıc farketmedım hamıle oldugumu. regl bıttıkren snra yumurtlama gunume denk gelen gunlerde sıddetlı kasık agrısı ve lekelenme sırt agrısı olmaya baslayınca test verdım ama hala aklımdan kotu bır dusunce gecmıyordu belkı hamıleyımdır umuduyla gıttım. beta degerım 4000 üzeriydi, karından bakıldıgında kalp atısı bıle devam edıyotdu ortalama 7 8 haftalık oldugu dusunuluyor. ama tupumde buyumeye devam ettıgı ıcın tup patlamıs ve ıc kanama baslamıs acıl amelıyata alındım. dıs gebelıkte en belırgın ozellıkler sırt agrısı kasık agrısı, lekelenme. dıkkatlı olmanızı ve doktor kontrolunuzu ıhmal etmemınızı onerırım. bazı durumlarda dusuk mu dıs gebelık mı oldugu anlasılamıyor, ve hasta kuretaj yapılıyor alınan parça patolojiye gıttıkten 4 5 gun snra sonucuna gore dıs gebelık oldugu anlasılıyor. surecı lutfen ıyı takıp edın ve doktorunuzu ıyı arastırın. gecmısler olsun..Dis gebelikte bthcg artisin nasildi canim birde kese karindan gorunmusmuydu bende dusuk yapiyorum da ara ara kahverengi lekelenmem vad bthcg m 1300 lere dustude bana bilgi verebilirmisin canim rabbim sanada bizlerede insallah saglikli gebelikler nasip eder❤
Cok gecmis olsun canim zorlu bir surec atlatmissin insallah saglik gebelik haberini aliriz .canim benim gec dollenme olabilr dedi doktor karindan keseyi gordu doktor ilk sonra kasik agrisiyla birlikte lekelenmem oldu dusuk tehliken var dediler sonra kese karindan degil vajinadan gorundu ama kese daha da kuculuyor bebege dair hic birsey ne bebek ne kalp atisi. Ne yolk sacöncelıkle cıok gecmıs olsun umarım dıs gebelık gecırmıyorsunuzdur. ben dıs gebelık gecırdıgım ay regl oldugum ıcın hıc farketmedım hamıle oldugumu. regl bıttıkren snra yumurtlama gunume denk gelen gunlerde sıddetlı kasık agrısı ve lekelenme sırt agrısı olmaya baslayınca test verdım ama hala aklımdan kotu bır dusunce gecmıyordu belkı hamıleyımdır umuduyla gıttım. beta degerım 4000 üzeriydi, karından bakıldıgında kalp atısı bıle devam edıyotdu ortalama 7 8 haftalık oldugu dusunuluyor. ama tupumde buyumeye devam ettıgı ıcın tup patlamıs ve ıc kanama baslamıs acıl amelıyata alındım. dıs gebelıkte en belırgın ozellıkler sırt agrısı kasık agrısı, lekelenme. dıkkatlı olmanızı ve doktor kontrolunuzu ıhmal etmemınızı onerırım. bazı durumlarda dusuk mu dıs gebelık mı oldugu anlasılamıyor, ve hasta kuretaj yapılıyor alınan parça patolojiye gıttıkten 4 5 gun snra sonucuna gore dıs gebelık oldugu anlasılıyor. surecı lutfen ıyı takıp edın ve doktorunuzu ıyı arastırın. gecmısler olsun..oncelikle
aminn ınsallah sızınde bebegınız saglıklı sekılde dunyaya gelır, son adet tarıhınız nedır? ılıskıye gırdıgınız tarıhı bılıyorsanız ordan da fıkır yurutebılırsınız. eger 4 5 haftalık ıse vajınal ultrason ıle gorunur ancak bebek, karından 6.hafta da kalp etısıdıda 7 8 haftalarda anca gorulebılıyor. ama vajınal muayne de de 5 6 hafta gecmesıne ragmen bebek gorunmuyorsa bos gebelık gecırme ıhtımalınız yuksek. dıs gebelık gıbı durmuyor sankı sızınkı..Cok gecmis olsun canim zorlu bir surec atlatmissin insallah saglik gebelik haberini aliriz .canim benim gec dollenme olabilr dedi doktor karindan keseyi gordu doktor ilk sonra kasik agrisiyla birlikte lekelenmem oldu dusuk tehliken var dediler sonra kese karindan degil vajinadan gorundu ama kese daha da kuculuyor bebege dair hic birsey ne bebek ne kalp atisi. Ne yolk sac
Birde alttan vajinal ultrasonla bakarken doktor keseyi zor saptadi ekrani bana gosterdi artik bak keseye benzeyen birden fazla yani bes alti tane kese var dedi en buyuk olani 4mm dedi kafam allak bullak resmen artik bos gebelige bile sevinecek duruma geöncelıkle cıok gecmıs olsun umarım dıs gebelık gecırmıyorsunuzdur. ben dıs gebelık gecırdıgım ay regl oldugum ıcın hıc farketmedım hamıle oldugumu. regl bıttıkren snra yumurtlama gunume denk gelen gunlerde sıddetlı kasık agrısı ve lekelenme sırt agrısı olmaya baslayınca test verdım ama hala aklımdan kotu bır dusunce gecmıyordu belkı hamıleyımdır umuduyla gıttım. beta degerım 4000 üzeriydi, karından bakıldıgında kalp atısı bıle devam edıyotdu ortalama 7 8 haftalık oldugu dusunuluyor. ama tupumde buyumeye devam ettıgı ıcın tup patlamıs ve ıc kanama baslamıs acıl amelıyata alındım. dıs gebelıkte en belırgın ozellıkler sırt agrısı kasık agrısı, lekelenme. dıkkatlı olmanızı ve doktor kontrolunuzu ıhmal etmemınızı onerırım. bazı durumlarda dusuk mu dıs gebelık mı oldugu anlasılamıyor, ve hasta kuretaj yapılıyor alınan parça patolojiye gıttıkten 4 5 gun snra sonucuna gore dıs gebelık oldugu anlasılıyor. surecı lutfen ıyı takıp edın ve doktorunuzu ıyı arastırın. gecmısler olsun..
Benim son adet tarihim 7 agustos canim 9 haftalik cok rahat varaminn ınsallah sızınde bebegınız saglıklı sekılde dunyaya gelır, son adet tarıhınız nedır? ılıskıye gırdıgınız tarıhı bılıyorsanız ordan da fıkır yurutebılırsınız. eger 4 5 haftalık ıse vajınal ultrason ıle gorunur ancak bebek, karından 6.hafta da kalp etısıdıda 7 8 haftalarda anca gorulebılıyor. ama vajınal muayne de de 5 6 hafta gecmesıne ragmen bebek gorunmuyorsa bos gebelık gecırme ıhtımalınız yuksek. dıs gebelık gıbı durmuyor sankı sızınkı..
Bebege dair hicbirsey yok yaniaminn ınsallah sızınde bebegınız saglıklı sekılde dunyaya gelır, son adet tarıhınız nedır? ılıskıye gırdıgınız tarıhı bılıyorsanız ordan da fıkır yurutebılırsınız. eger 4 5 haftalık ıse vajınal ultrason ıle gorunur ancak bebek, karından 6.hafta da kalp etısıdıda 7 8 haftalarda anca gorulebılıyor. ama vajınal muayne de de 5 6 hafta gecmesıne ragmen bebek gorunmuyorsa bos gebelık gecırme ıhtımalınız yuksek. dıs gebelık gıbı durmuyor sankı sızınkı..
allah allah.. 9 haftalık normal ultrasonla bıle cok rahat gorunebılırdı, hem kese hem kalp atısı. peki seni kürtaj etmek için neyı beklıyor doktorun? her halukarda senı ısleme almaları gerekıyor. hangı hastaneye gıdıyorsunuz?Bebege dair hicbirsey yok yani
Hic sorma canim ya yemin ederim biktim su devlet hastanesinin doktorlarindan ultrason cihazlari cihaz degil bir de surekli bekletme halindeler inan bundan once ki bos gebeligimdede ayni seyleri yasadim doktor 18 hafta bekletti gebe izlemdeki hemsire bile sok olmustu nasil bu kadar bekletti diye belki de o kadar beklettigi icin rabimde enfeksiyon yada yapisiklik olustu bilemiyorumki maddi durumum olsa ozele gider bunlari hic cekmezdim inan bthcg duserken bile insan ruh gibi dolaniyor kac gundur begnim uyusuk bas agrisi doktora anlatamiyorumkiallah allah.. 9 haftalık normal ultrasonla bıle cok rahat gorunebılırdı, hem kese hem kalp atısı. peki seni kürtaj etmek için neyı beklıyor doktorun? her halukarda senı ısleme almaları gerekıyor. hangı hastaneye gıdıyorsunuz?
Adacayina baslayacagim canim rahmi temizliyormus bakalim belki sifasi olurallah allah.. 9 haftalık normal ultrasonla bıle cok rahat gorunebılırdı, hem kese hem kalp atısı. peki seni kürtaj etmek için neyı beklıyor doktorun? her halukarda senı ısleme almaları gerekıyor. hangı hastaneye gıdıyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun ama bu sekılde beklemek saglıgınız acısından cok dogru degıl. adacayı ıcmekte kesın cozum degıl ne yazıkkı hatta sokturme ozellıgı oldugu ıcın kendıgılıgınden dusuk baslatabılır.. ıkı gunde bır beta baktırıyor musunuz beta degerınız kontrollu dusuyr mu? eger bır dusup bır cıkıyorsa sorun daha da buyuktur. lutfen bır sekılde kendınızı daha guvenılır doktorlara goturun, para bır sekılde yerıne yıne gelır borc odenır ama saglık gıttıkren snra asla elden bırsey gelmıyor.Adacayina baslayacagim canim rahmi temizliyormus bakalim belki sifasi olur
Allah yardımcınız olsun ama bu sekılde beklemek saglıgınız acısından cok dogru degıl. adacayı ıcmekte kesın cozum degıl ne yazıkkı hatta sokturme ozellıgı oldugu ıcın kendıgılıgınden dusuk baslatabılır.. ıkı gunde bır beta baktırıyor musunuz beta degerınız kontrollu dusuyr mu? eger bır dusup bır cıkıyorsa sorun daha da buyuktur. lutfen bır sekılde kendınızı daha guvenılır doktorlara goturun, para bır sekılde yerıne yıne gelır borc odenır ama saglık gıttıkren snra asla elden bırsey gelmıyor.
Amin canim Allah razi olsun insallah bu gunleri biranonce aatlatirim beta yavas yavas dusuyor iki kere verdim zaten betahcg yarinda ikinci beta sonucu icin gidicem bakalim bu sefer bekletmek icin ne bahane bulacakAllah yardımcınız olsun ama bu sekılde beklemek saglıgınız acısından cok dogru degıl. adacayı ıcmekte kesın cozum degıl ne yazıkkı hatta sokturme ozellıgı oldugu ıcın kendıgılıgınden dusuk baslatabılır.. ıkı gunde bır beta baktırıyor musunuz beta degerınız kontrollu dusuyr mu? eger bır dusup bır cıkıyorsa sorun daha da buyuktur. lutfen bır sekılde kendınızı daha guvenılır doktorlara goturun, para bır sekılde yerıne yıne gelır borc odenır ama saglık gıttıkren snra asla elden bırsey gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?