Regl 9 gun gecti ? Kimyasal gebelik gecirenler

birumut06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
30
11
3
29
Kizlar 29 mayista enson regl oldum ve allahima sukur hala olmadim hamile olabilirmiyim daha once 10 gun gecti kan tahlili yapmistim direk bta hcg 33 du 2 gun sonra kanamam oldu ve deger 0.5 oldu kimyasal gebelik oluscak diye korkuyorum sizce hamile olma ihtimalim yuzde kactir tekrar ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum ayni seyleri yasayan varsa tecrubelerinizi paylasiemisiniz?

Yükselmesi gerekirken düşmesi - hayra alamet değil.

Korkunun ecele faydası yok demişler,bence idrar testi yapmanın zamanı gelmiş canım.benimde geçen ay kimyasl oldu 29 mayıs,ondan öncede bir düşük malesef,bu ay geçti benimde aynı korkularla,dedim heralde kist var,hiçbir belirtim yok , öncekiler de kasık ağrısı kasık çekmesi vardı,bu ay hiçbiri yok sadece 29 hazıran sonrasında göğüs ağrısı başladı,bekliyorum adet gelsin ovulasyon siparişi vereceğim,en son dayanamadım artık test yapayım çıkmazsa doktora gideceğim kist mi oluştu diye,test e baktım 5 dakıka sonrası çok koyu olmasada çift çizgi çıktı ,bu saat oldu ben ne hissettiği mi bilmiyorum kaybetme korkusu bütün heyecanımı aldı götürdü, doktor a gideceğim bakalım ne çıkacak,sen vakit kaybetmeden yap idrar testini,sonuca göre ne yapacağına karar verirsin,dilerimki hamilesindir olmasada en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah.

Korkma sakin stres yapma canim sakin kotu seylerde dusunme inan beyin vucudumuzun butun yonetim sistemini etkiliyor basta kotuyu cagirma iyi seyler dusun iyi seyler olsun insallah ikimizde bebis haberini burdan veririz birlikte allah hayirlisi neyse onu nasip etsin akside ciksa allahin vardir birbildigi yeterki saglikla kucaga almak nasip etsin yarin sabah yapicam hemen 10.cu gunume gectim 12 itibariyle insallah gecen seferki gibi olmaz benim durumum cok farkli 7 yildir korunmuyoruz esim hap kulaniyor ve ilk defa kimyasal gebelik olustu onun icin umutluyum insallah olumlu gelirim allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu yasatmasin

Bende kimyasal gebelik geçirdim haziran ayında kanamam oldu bitti korunmadim adetim gecikti bı hafta benimde test yapmadım halen kimyasal gebelik geçirdigimde goguslerim kasiklarim çok ağrıyordu ama bu sefer belirtim yok inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…