Regl ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı ?

MotherofthegirlinHeaven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
12
5
1
31
Herkese Merhaba,
Hep sorulan bir soruyla geleceğim ama yeni bir konu bulamadım. Geçtiğimiz temmuz ayında 5.5 aylık gebeliğim sonlandı bebeğimi kaybettim malesef. Sonrasında çok düzenli olmasa da denemelerimiz oldu ama hamile kalamadım malesef. Regl döngülerim uzadı 34 35 günde bir regl olmaya başladım. Bu ay korunmadık ama sanki yumurtlamayı da yakalayamadım hiç akıntım vs olmadı yumurtlamadım sanırım. Fakat bugün 37. Günüm hala regl olamadım. 3 gündür regl oldum olacağım öyle bir kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli regl ağrım var ama kanama başlamıyor. Hamile olduğumu düşünmüyorum ama içimde ki umutta hiç bitmiyor . Göğüs uçlarımın dokununca acıması dışında hiç belirti de yok resmen regl olacak gibi ağrım var. İlk gebeliğimde göğüslerimin şişmesinden ve aşırı sızlamsından hissetmiştim hamile olduğumu . Bu kadar regl ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?

Herkese Merhaba,
Hep sorulan bir soruyla geleceğim ama yeni bir konu bulamadım. Geçtiğimiz temmuz ayında 5.5 aylık gebeliğim sonlandı bebeğimi kaybettim malesef. Sonrasında çok düzenli olmasa da denemelerimiz oldu ama hamile kalamadım malesef. Regl döngülerim uzadı 34 35 günde bir regl olmaya başladım. Bu ay korunmadık ama sanki yumurtlamayı da yakalayamadım hiç akıntım vs olmadı yumurtlamadım sanırım. Fakat bugün 37. Günüm hala regl olamadım. 3 gündür regl oldum olacağım öyle bir kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sürekli regl ağrım var ama kanama başlamıyor. Hamile olduğumu düşünmüyorum ama içimde ki umutta hiç bitmiyor . Göğüs uçlarımın dokununca acıması dışında hiç belirti de yok resmen regl olacak gibi ağrım var. İlk gebeliğimde göğüslerimin şişmesinden ve aşırı sızlamsından hissetmiştim hamile olduğumu . Bu kadar regl ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ?
Ben adetime 3 gün kala yaptığım testte köyü çizgiyi görünce kan vermiştim 105 çıkmıştı ertesi gün öyle bir ağrı ki kesin adet oldum diye kivranmaya başladım öyle bir agriydi ki hemen gidip yeniden kan verdim yükselmişti adet sancisi hamilelik belirtisi

İlk gebeliğimde de ağrım olmuştu aslında bana regl ağrısı gibi gelmişti ama sonra sanki daha farklı bir ağrıydı kramp gibiydi diye düşündüm hep. Bu sefer birebir regl ağrısı olunca ümitlenemedim bir türlü. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Ben. Real olacağım diye beklemiştim, Ağrı kesici bile aldım çünkü çok sancılı geçerdi. Normal regl ağrısından farklı bi şey değildi, bi de meme ağrısı olmuştu. Bebek beklemediğim için 10 gün gecikmeyle dank edip test yapmıştım.

Sonuç ne oldu merak ettim
Hamileymişim gerçekten.. Yani regl olacağıma o kadar emindim ama bir türlü olmayınca en azından aklımdan çıksın düşüncesi ile test yaptım . Şimdi 15 haftalık oldu ancak fetal DNA testinde Turner sendromu sonucu geldi. Dün amniyosentez yapıldı sonuç beklemekten başka çaremiz yok .. umarım bu bebeğimizide kaybetmeyiz..

Back
X