Regl ağrısı

Bulamasdim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
75
18
8
27
Adetliyken 2. Günü falan çok acaip agrım oluyor resmen karnımın içi açıyor, dokununca bile acıyor. Böyle bi durum yaşayan var mı, nasıl geçer bu ağrı

Benim de öyle oluyor maalesef. Hap almazsam geçmiyor.. Hap alınca da gelecek aylarda düzensizlik başlıyor.. Rezil bi durum

Adetliyken 2. Günü falan çok acaip agrım oluyor resmen karnımın içi açıyor, dokununca bile acıyor. Böyle bi durum yaşayan var mı, nasıl geçer bu ağrı
Benimde hep öyle oluyodu ama doguldan sonra nasil olur bilmiyorum daha adet olmadım.
Ilac icmeden gecerdi ama ck agrili olurdu az bise uyursam geciyodu yoksa agri kesici ilerleyen günlerde az olmama sebeb oluyodu ve 7gunde abdest alacagimi bu sure dahada uzuyodu

Ilaç içmesem sanırsam hıc duramam 4 tane hap içtim bugün arveles onlarda fayda etmiyor ama.
InsAllah sizin de doğumdan sonra geçmiştir birdaha ağrınız olmaz

Banada bazen oluyordu. Ben sıcak su torbası koyuyordum yatağa az ayaklarımı uzatıyordum. Nedendir bilmem belki usuttugum için ağrılarım çok oluyordu. Ama sıcak su torbasi çok iyi geliyordu kesiyordu yani

Banada bazen oluyordu. Ben sıcak su torbası koyuyordum yatağa az ayaklarımı uzatıyordum. Nedendir bilmem belki usuttugum için ağrılarım çok oluyordu. Ama sıcak su torbasi çok iyi geliyordu kesiyordu yani
Ztn o gün hep sıcak su torbasıyla oturur kalkarım yatarım ama pek bi faydası olmuyor ama genede saoll

Doktorlar doktorlar gezdim agri kesiciler ictim yerlerde yuvarlandim zipladim hopladim agladim bayildim kustum ben bu agridan kurtulamadim.Butun doktorlar normal cozum yok irsi dediler 20 doktor gezmisimdir.15 sene bu agriyi cektim.Bazen cozum alternatif tiptaymis gercekten.90 yasinda eski bir koy ebesi eliyle karnimda bir yeri duzellti ki o agriyan noktayi eliyle koymus gibi bir kerede bulmustu.Veee ondan sonra agrim olmadi bidahada agri kesici dahi icmedim.Hatta artik oldugumu bile anlamiyorum.Bu arada o gune kadar gittigim butun doktorlar ultrasonda uterus yamuk diyorlardi ondan sonraki donemde uterus duz dediler.

O ebe birde benim karnıma dokunsa da bende hıc anlamasam adetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…