- 2 Temmuz 2023
- 1.406
- 964
- 53
- 27
- Konu Sahibi denizperisii
-
Maydonoz kaynatıp içtiniz mi hiçAdetliyken arada sancılarım olur dolarex veya arveles hemen beni rahatlatır. Mesela şuan adetimin ilk günü ama ilaç içmeye gerek duymadım bile. Endometrious olanlar da böyle mi yoksa bu durum normal mi, kimler böyle acaba
Sizde kist var miRegli benimm korkulu kabusum aşırı derece ağrılı geçer ilk 3 gün ilk gün yataktan kimse çıkartamaz
Yok hayırSizde kist var mi
Doktora gittiniz mi, o kadar kötü olmak endometriouz belirtisi galibaRegli benimm korkulu kabusum aşırı derece ağrılı geçer ilk 3 gün ilk gün yataktan kimse çıkartamaz
Öne oluyor acaba gittim ama normal dedi banaDoktora gittiniz mi, o kadar kötü olmak endometriouz belirtisi galiba
Adet ağrılarının çoğunun sebebi bu hastalık. Bir araştırın lütfen acıdan duramayacak hale geliyorsanız ve ilaçlar da çok fayda etmiyorsa. Evli misiniz çocuğunuz var mıÖne oluyor acaba gittim ama normal dedi bana
İlaçlar fayda ediyor evliyim canım çocuk yok henüz ama kist falan yokAdet ağrılarının çoğunun sebebi bu hastalık. Bir araştırın lütfen acıdan duramayacak hale geliyorsanız ve ilaçlar da çok fayda etmiyorsa. Evli misiniz çocuğunuz var mı
Evet kist olmadan da oluyor bu hastalık ve kısırlık sebebi. Çocuk düşünüyorsanız ve 1 yılı aşkın olmuyorsa araştırın kesinlikle.İlaçlar fayda ediyor evliyim canım çocuk yok henüz ama kist falan yok
Defalarca ulturosona girdim olsa çıkardı dımı korkmaya başladımEvet kist olmadan da oluyor bu hastalık ve kısırlık sebebi. Çocuk düşünüyorsanız ve 1 yılı aşkın olmuyorsa araştırın kesinlikle.
Şöyle ki bu hastalık çikolata kisti yaparda ultrasonda görülür. Ama kist yapmadan da bulunabiliyor mesela. Üreme organlarının fonksiyonlarını bozup üremeyi engelliyor maalesef. Deneyimli tüp bebek doktorları şüpheleniyor zaten bebek sahibi olamadığında.benim de kistim yok, 13 aydır gebe kalamadım ve sadece 1 doktor büyük ihtimalle endo olduğumu söyledi direkt tüp bebek önerdiDefalarca ulturosona girdim olsa çıkardı dımı korkmaya başladım
Çok geçmiş olsun canım haziran ayında kimyasal yaşadım bendeŞöyle ki bu hastalık çikolata kisti yaparda ultrasonda görülür. Ama kist yapmadan da bulunabiliyor mesela. Üreme organlarının fonksiyonlarını bozup üremeyi engelliyor maalesef. Deneyimli tüp bebek doktorları şüpheleniyor zaten bebek sahibi olamadığında.benim de kistim yok, 13 aydır gebe kalamadım ve sadece 1 doktor büyük ihtimalle endo olduğumu söyledi direkt tüp bebek önerdi
Hadi inşallah en kısa zamanda hamile kalırızÇok geçmiş olsun canım haziran ayında kimyasal yaşadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?