Regl ağrısı

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.406
964
53
27
Adetliyken arada sancılarım olur dolarex veya arveles hemen beni rahatlatır. Mesela şuan adetimin ilk günü ama ilaç içmeye gerek duymadım bile. Endometrious olanlar da böyle mi yoksa bu durum normal mi, kimler böyle acaba

Maydonoz kaynatıp içtiniz mi hiç
Teyzemde vardı iyi geliyordu çokta ilaç kullanmayın

Regli benimm korkulu kabusum aşırı derece ağrılı geçer ilk 3 gün ilk gün yataktan kimse çıkartamaz

Civan perçemi bitkisini araştırıp kullanabilirsiniz adet ağrılarına çok faydalı denir

Adet ağrılarının çoğunun sebebi bu hastalık. Bir araştırın lütfen acıdan duramayacak hale geliyorsanız ve ilaçlar da çok fayda etmiyorsa. Evli misiniz çocuğunuz var mı
İlaçlar fayda ediyor evliyim canım çocuk yok henüz ama kist falan yok

Defalarca ulturosona girdim olsa çıkardı dımı korkmaya başladım
Şöyle ki bu hastalık çikolata kisti yaparda ultrasonda görülür. Ama kist yapmadan da bulunabiliyor mesela. Üreme organlarının fonksiyonlarını bozup üremeyi engelliyor maalesef. Deneyimli tüp bebek doktorları şüpheleniyor zaten bebek sahibi olamadığında.benim de kistim yok, 13 aydır gebe kalamadım ve sadece 1 doktor büyük ihtimalle endo olduğumu söyledi direkt tüp bebek önerdi

Çok geçmiş olsun canım haziran ayında kimyasal yaşadım bende

Sırf bunu yazmak için kayıt oldum kızlar. Regl ağrısı kader değil!!! 37 yaşına kadar şiddetli regl sancılariyla yaşayan biri olarak söylüyorum bunu. Asıl sebep magnezyum eksikliği bunu bu ay farkettim ve takviye kullanmaya başladım ve mucize gibi şuan ağrısız sızısız insan gibi regl oluyorum çok şükür magnezyum eksikliği dediğimiz mineral kan tahlili vs. Kendini belli eden bir değer değil maalesef ve bu yüzden sebebi bir türlü bulunamayan şiddetli regl sancilariyla yaşadım bu yaşa kadar ama şuan mucize gibi gerçekten. Sürekli şükür halindeyim araştırın ve deneyin derim. Ben magnezyum sitrat kullanıyorum. Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…