Regl belirtilerinin olmaması normal mi regl olmadım hamilelik olabilir mi

Birmavikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
83
21
3
32
Herkese merhaba normalde regl öncesi göğüslerim çok ağrır ama bu kez hiç ağrım olmadı bugün regl olmam lazım regl de olmadım acaba bilginiz var mı kaç gün beklemeliyim. Her ay bir soruyla geliyorum 2 gün sonra regl oluyorum. Belirti olsa da olmasa da insan her şeyden umutlanıyor işte

Ahhhhhhhhhhhh bende senin gibiydim 2 yıl böyledim her sefer hamileyim diye hep umutlanırdım ama sonu hüsrandı.. En son doktora gittik doktor verikosel ameliyatı önerdi sonra aşılama ve tüp bebek önerecek kesin, ve ben vazgeçtim artık oluyorsa olsun olmuyorsa olmasın modundayım. Üzme kendini arkadaşım 2 günün var sabırla bekle varsa zaten vardır. Yıpartma kendini

Hala regl olmadım ama sonuç negatif brn de senin gibi düşünüyorum boş verdim çok yoruldum

Adetten 5 ila 10 gün yeterli beklemen eğer polikistik over tehşisi yoksa doktor bişey demediyse kontrole git bende pko başlangici bu şekilde başlamıştı. Ama sizin belkide gebeliktir adet günü veya adet öncesi test yapanlarda var öğrenenlerde oluyor geç öğrenende oluyor senin içine nasıl sinecekse artık hayırlısı olsun tabi

Herhangi bir rahatsızlığım yoktu pko ne demek

Tabiki var , bu işler belli olmaz takipte kal kendi bedenini sen iyi biliyosun mutlaka hissedersin zaten :)
Evet çok gözlemledim, bu ay daha farklı belirtilerim vardı. Normalde yumurtlama zaman göğüslerim şişer ve hassaslaşırdı bu ay hiçbir şekilde göğüslerimde hassasiyet olmadı belim falan da ağrımadı adet olmam gereken günde göğüslerim ağrımaya başladı ve akıntım kesildi. Arada bir özellikti sabahlar karnımda çok ağır oluyor bacağında çok ağır oluyor arada bir bıçak saplanması gibi ağrım oluyor kasıklarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…