- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
TeşekkürlerYa bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgiler
Bi daha mı yookk, eşim cok sevinir ama ben hazır hissetmiyorum, daha 10 aylık evliyim, bakalım reglim 8inde göreceğizTeşekkürlero programlar sadece tahmin ediyor. Bende de var. Ama ben yumurtladigimi hissederim mesela, sızı olur. O programa çok nadir uyduğu oldu. Daha önce ya da daha sonda olurdu mesela.
Allah hayırlısını versin diyeyim o zamanBi daha mı yookk, eşim cok sevinir ama ben hazır hissetmiyorum, daha 10 aylık evliyim, bakalım reglim 8inde göreceğiz
O Ağrı fazla yapmaktan olmuştur bir gecede mi 3/4 kere oldunReglm bitikten 2 gün sonra eşimle birşey olmaz diye korunmasız ilişki yaşadık, 3-4 kere, çocuk istemiyoruz, birşey olmaz değil mi, sanki kasıklarımda daha önce olmayan ağrı var
Farklı günler ara ardaO Ağrı fazla yapmaktan olmuştur bir gecede mi 3/4 kere oldun
Yüksek olasılık benceYok canım geri çekme olsa düşünmem içime bosaldı işte 3-4 kez bittikten sonraki 3-4 günler
Ama yumurtlama dönemim 20-27 tarihleri gösteruordu programYüksek olasılık bence
Adetiniz ne zaman bitti ki. Yani bitiş tarihinden sonra 4. 5. gün yumurtlama olmuyor mu genellikle?Ama yumurtlama dönemim 20-27 tarihleri gösteruordu program
Adet başladığı günden sayıp 14. Gün deniyorAdetiniz ne zaman bitti ki. Yani bitiş tarihinden sonra 4. 5. gün yumurtlama olmuyor mu genellikle?
Onu da duydum ama adet bitince 4. 5. gün diye de biliyorum. Bana uyuyor bu adetim 7-8 gün sürüyor çünkü. Sizin dediğinize de uyuyor az çok. Bilemedim vallaAdet başladığı günden sayıp 14. Gün deniyor
Nasıl bir program oYa bitane program yükledim bende ordan yumurtlama dönemimi takip ediyorum, yumurtlama 20-27 arası gösteriyor ona güvenerekten bide adet yeni bittiği için ama böyle kasılmalar olduğu için korktum bide kalanlar varmış, bebeğine sevgiler
Nasıl hissediyorsun ilk kez duyuyorumTeşekkürlero programlar sadece tahmin ediyor. Bende de var. Ama ben yumurtladigimi hissederim mesela, sızı olur. O programa çok nadir uyduğu oldu. Daha önce ya da daha sonda olurdu mesela.
Şöyle ki regl bitiminden sonraki 14.gün yumurta dollenebilir hâle geliyor, sperm ise vücutta bir hafta kadar canlı kalabiliyormuş. Bana kalırsa düşük bı ihtimal ama bu şekilde hamile kalan da varmış.Reglm bitikten 2 gün sonra eşimle birşey olmaz diye korunmasız ilişki yaşadık, 3-4 kere, çocuk istemiyoruz, birşey olmaz değil mi, sanki kasıklarımda daha önce olmayan ağrı var
3 senelik evliyim daha önce dusuklerim oldu ama 13 aydir tık yok hayirlisi...Anladım canım, zaten ilk 12 ay normal deniyor olmaması
Doktora sordum mümkün dedi. Adet sizisina benzer bir sizi hissederim. Gayet net hissederim hatta çoğu zamanNasıl hissediyorsun ilk kez duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?