Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl sonrası lekelenmeler normaldir. Artık kan lekelenmesi gibi düşünün. Normal gününüz neyse öyle hesaplayınHanımlar merhaba. Benim regl 6 gün sürer bugün sabah bitti ama kahverengi akıntı geliyor neden olabilir ki ya ovilasyon testine başalayacaktım 7 temmuzda regl bitişi 7 Temmuz mu yoksa 6 Temmuz mu kafam karıştı bu neyin nesi anlamadım yani
Zaten 4 aydır gebelik olmadı onuda kafaya takıyorum bide şimdi bu çıktıRegl sonrası lekelenmeler normaldir. Lekelenme gibi düşünün. Normal gününüz neyse öyle hesaplayın![]()
Bunu kafaya takmayın, bana kalırsa normal bir durum gibi duruyor. Siz döngünüze odaklanın, gönlünüzce olsunZaten 4 aydır gebelik olmadı onuda kafaya takıyorum bide şimdi bu çıktı
Teşekkür ederim yarın olmazsa ovilasyon testi yapayım benBunu kafaya takmayın, bana kalırsa normal bir durum gibi duruyor. Siz döngünüze odaklanın, gönlünüzce olsun![]()
Çok ilginçGelemezdi ama geldi bugün kesildi
Çok normal canım. Benim de regl öncesi ve sonrası her zaman kahverengi akıntım olur. Akıntının rengi beyaz şeffafa döndüğünde regl bitmiş demektir ona göre ovulasyon testine başlarsınHanımlar merhaba. Benim regl 6 gün sürer bugün sabah bitti ama kahverengi akıntı geliyor neden olabilir ki ya ovilasyon testine başalayacaktım 7 temmuzda regl bitişi 7 Temmuz mu yoksa 6 Temmuz mu kafam karıştı bu neyin nesi anlamadım yani
Başladım bugünÇok normal canım. Benim de regl öncesi ve sonrası her zaman kahverengi akıntım olur. Akıntının rengi beyaz şeffafa döndüğünde regl bitmiş demektir ona göre ovulasyon testine başlarsın
Yeni döngün şans getirsin canım inşallah tutar bu ayBaşladım bugün
İnşallah teşekkür ediyorumYeni döngün şans getirsin canım inşallah tutar bu ay![]()