P Pnar35 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2022 11 2 1 29 10 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnar35 #1 Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün?
Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün?
TheSweetWitch Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2022 2.044 1.638 63 10 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnar35 #2 Pnar35 .!.: Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün? Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimal.
Pnar35 .!.: Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün? Genişletmek için tıkla... Çok düşük bir ihtimal.
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 12 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Pnar35 #3 Pnar35 .!.: Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün? Genişletmek için tıkla... Olmaz
Pnar35 .!.: Merhaba hanımlar aranızda yeniyim, kimseye soramadığımı sizlere sormak istedim. Adetin bittiği gün eşimle bi kaza yaşadık sizce hamilelik olur mu, hamile kalanlar var mı adetin bittiği gün? Genişletmek için tıkla... Olmaz