- 8 Ocak 2020
- 3.905
- 3.518
- 133
Ben hamile olduğumda o kadar kanama yaşadimki o yuzden kanama duyunca kotu şeyler düşünmüyorum pek. Kaderden oteye yol yok zaten. Elinden şu an beklemekden başka birşey gelmiyor o yuzden kesinleşene kadar guzel dusun. InsaAllah yavrun seninledirİnşallah şuan en büyük korkum bu. Kimyasal olmuş olma riski hala var. İki gün sonra tekrar kan vericem yükselişe göre anlayacağız
Yaaa cok sevindim senin adına105.8
Kızlar hamileyimmmmmm
Siz beni yönlendirmeseniz test yapmazdım bu sabah. Allah razı olsun
Hamilelikte olabilir canım üstüne görüşte olabilirsin. Hamilelik de ovulasyon testi pik çıkarMerhaba arkadaşlar. Benim reglim 8 gün sürüyor ve bugün de 8. Gündü ovulasyon testini yapmaya da hep o gün başlarım. Bugün yaptım ve şokk oldum pik görünüyordu inanmadım tekrar yaptım yine pik hatta daha koyu çıktı (alttaki). Fotoğrafları ekliyorum. Geçen ay 17. Günde yumurtlamıştım. Gerçekten test olmasa nasıl bilicez ki ben tam reglim geçmemiştir diye ilişki bile düşünmüyodumbaşına gelen var mı?
Hayırlı olsun canım gözün aydın inşaAallah sağlıkla ilerler gebeliğinReglden önce test yapmıştım negatifti. 17. Gün yumurtlama 21.gün çatlama görmüştüm. Regle yakın göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı hepsi olmuştu regl olunca geçmişti şuan kasıklarımda bir sızıldama var sadece diğer belirtilerin hiç biri yok. Reglim de gayet normal regldi yoğun ve pıhtılı. Doktorum üstüne görme olmuş onun miktarı herkeste farklı oluyor dedi
İnşallah çok teşekkür ederimBen hamile olduğumda o kadar kanama yaşadimki o yuzden kanama duyunca kotu şeyler düşünmüyorum pek. Kaderden oteye yol yok zaten. Elinden şu an beklemekden başka birşey gelmiyor o yuzden kesinleşene kadar guzel dusun. InsaAllah yavrun seninledir
İnşaallahhh yükselsin de yeterkii sağlıkla olsun. Haber vericem mutlakaaYaaa cok sevindim senin adınainşallah sağlıkla yükselir değerler bize de haber ver
Evet hamileymişimHamilelikte olabilir canım üstüne görüşte olabilirsin. Hamilelik de ovulasyon testi pik çıkar
Ben 2 yıldır uğraşıyorum en imkansız belirtilerden umutlanıp beklemekte yıpratıcı gerçekten. İnşaallah böyle şaşırmaya gerek kalmadan tam da beklediğiniz anda hayırla güzellikle alırsınız güzel haberiHayırlı olsun canım gözün aydın inşaAallah sağlıkla ilerler gebeliğinama senin böyle bişey yaşadığını görünce artık bende her adet görmemden sonra şüphe duyucam kendimden darısı bizim gibi bebiş bekleyenlerin başına inşaAllahh
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inşallahEvet hamileymişim
Allah razı olsun inşaallah sağlıkla hayırla nasip olsun isteyen herkeseHayırlı olsun canım gözün aydın darısı bize inşallah
Olmaz mi var tabi 6 gun sürer reglim,reglimin bittigi gun birlikte olduk bir daha olmadik su an 9 haftalik hamileyimMerhaba arkadaşlar. Benim reglim 8 gün sürüyor ve bugün de 8. Gündü ovulasyon testini yapmaya da hep o gün başlarım. Bugün yaptım ve şokk oldum pik görünüyordu inanmadım tekrar yaptım yine pik hatta daha koyu çıktı (alttaki). Fotoğrafları ekliyorum. Geçen ay 17. Günde yumurtlamıştım. Gerçekten test olmasa nasıl bilicez ki ben tam reglim geçmemiştir diye ilişki bile düşünmüyodumbaşına gelen var mı?
benimki yumurtlama değilmiş gebelik varmış meğer :) ovulasyon ondan koyu çıkmış. çünkü ben hep 14-17 günler arasında yumurtlarım zaten bir gariplik vardı :) sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallahOlmaz mi var tabi 6 gun sürer reglim,reglimin bittigi gun birlikte olduk bir daha olmadik su an 9 haftalik hamileyimbi onceki ay ovulasyon testiyle takip etmistim zaten 6.gun daha lekelerim gelirken reglimin son gunu pik gormustum testte
Hayirli olsun cok sevindim siz de saglikla kavusun insAllahbenimki yumurtlama değilmiş gebelik varmış meğer :) ovulasyon ondan koyu çıkmış. çünkü ben hep 14-17 günler arasında yumurtlarım zaten bir gariplik vardı :) sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah
inşaallah sağlıkla ilerler benim de çok teşekkür edermHayirli olsun cok sevindim siz de saglikla kavusun insAllah
Dediğim olmuş bak arkadaşım, hayırlı uğurlu olsunBaya yoğun regl oldum ama dolu dolu öyle de üstüne görme olur mu ki?
evettt :)) çok şükür. yarın teste gidicem iki kat olmuştur inşallah. ama şimdide açık kahve beyaz akıntıyla karışık lekelenme başladı. çamaşırımda yok ama peçeteye geliyor yine korkular yine ben anlayacağınDediğim olmuş bak arkadaşım, hayırlı uğurlu olsunsağlıkla ilerlesin inşallah
Progestan fitil verir muhtemelen, tutunsun düşük olmasın diye. Az hareket bol dinlenme ile inşallah devam eder, bi sonucunu saglikla al da bakalim. İçini ferah tut vardır rabbimin bir bildiğievettt :)) çok şükür. yarın teste gidicem iki kat olmuştur inşallah. ama şimdide açık kahve beyaz akıntıyla karışık lekelenme başladı. çamaşırımda yok ama peçeteye geliyor yine korkular yine ben anlayacağın
Adetten sonra mı çift çizgi gördünüz benim de 10 gün sonra geldi adetim test yapsam mıAma ben inanamıyorum o kadar kan nereye gitti
tüm gün yattım inan. akşam oldu yemek hazırlığına giriştim bulaşık falan derken lavaboya bi gittim leke geldi. bu kadarcık hareket nedeniyle olmuş olabilir mi ki bu lekelenme? doktoruma sordum ani kasık ağrısı ve taze kırmızı kan olursa haber ver dedi. yarınki sonuca göre hareket edicez. ben zaten hala regl zannettiğim o kadar kanın neden olduğunu da anlayamadım. hayırlı sonuç olsun inşaallah dua et arkadaşım sende hamilesin kabul olur inşaallah. haber vericem mutlakaProgestan fitil verir muhtemelen, tutunsun düşük olmasın diye. Az hareket bol dinlenme ile inşallah devam eder, bi sonucunu saglikla al da bakalim. İçini ferah tut vardır rabbimin bir bildiğihaber ver sonucu bana da
adetimin bittiği gün ovulasyonda pik gördüm, ertesi sabahta gebelik testinde koyu çizgi gördüm. iki yıldır deniyorum ben ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. tüm bildiğimi sandığım şeyler alt üst oldu o yüzden bilemiyorum.benim reglin sonlarına sonlarına doğru kasık ağrım olmuştu. kendinizi dinleyin şüpheleniyorsanız yapın istersenizAdetten sonra mı çift çizgi gördünüz benim de 10 gün sonra geldi adetim test yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?