Daha bitmemişte olabilir regliniz tam olarak. Elinizde ovulasyon testi varsa yapın isterseniz ben öyle yapmıştım koyu çıkınca gebelik testi yaptım. Hayırlısı olsun inşaallah güzel haberinizi alırızMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarınız olurben de bişey sormak istiyorum. Dün reglim bitti bugün tekrar kanama geldi sizce neden olabilir. Kırmızı pembemsi renkte adet gibi hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Biz de bebek düşünüyoruz
Mesajlarini en bastan sona kadar heycanla ve umutla okudum her mesaj da dua ettim insallah cok Guzel olacak icini ferah tut senin icinde buyuyen cana stres yasatmaki kuzum o da yerini sevsin sana daha sıkı tutunsunArkadaşlar şimdilik haberler iyi dış gebelik bulgusuna rastlamadı her şey yolunda gidiyor dedi yarınki kan testinde de güzel bir yükselme görürsek sağlıklı olduğu kesinleşecek inşallahcumartesi kese için çağıracak her şey yolunda giderse
Ah canım benim Allah razı olsunMesajlarini en bastan sona kadar heycanla ve umutla okudum her mesaj da dua ettim insallah cok Guzel olacak icini ferah tut senin icinde buyuyen cana stres yasatmaki kuzum o da yerini sevsin sana daha sıkı tutunsunBenim de 4 yildir oldu your bebegim annelerin duasi Kabul olurmus sen de Anne adayisin bana da dua eder misin
Çok şükürKızlarrrElhamdülillah sonucum 929.8 çıkmış Cumartesi kese için gideceğiz inşaallah hala inanamıyorum mucize gibi çok şükür
Gerçekten mucize Allah ım büyük her zaman inançlı olmak lazımKızlarrrElhamdülillah sonucum 929.8 çıkmış Cumartesi kese için gideceğiz inşaallah hala inanamıyorum mucize gibi çok şükür
Teşekkür ederim canım benimÇok şükürHadi gözün aydın canım
Kesinlikle dualarla devam etti rabbimin lütfuGerçekten mucize Allah ım büyük her zaman inançlı olmak lazım
Bizimki de mucize oldu şükür sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallahKesinlikle dualarla devam etti rabbimin lütfu
Canım peki sen regl olduğunda ağrı kesici falan kullandın mı hiç?KızlarrrElhamdülillah sonucum 929.8 çıkmış Cumartesi kese için gideceğiz inşaallah hala inanamıyorum mucize gibi çok şükür
Amiiin inşaallah sizinki nasıl olduBizimki de mucize oldu şükür sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah
Hayır hiç kullanmadım canımCanım peki sen regl olduğunda ağrı kesici falan kullandın mı hiç?
Reglin devam ettiği süreçte kasığında ağrı var mıydı yumurtlama zamanında olduğu gibiHayır hiç kullanmadım canım
Kasık ağrım normalde de çok sancılı olmaz benim ama çok azdı bu sefer ve sonlarına doğru hiç hissetmem normalde ama bu sefer sonlarına doğru kasıklarımda bir sızıldama hissetmiştimReglin devam ettiği süreçte kasığında ağrı var mıydı yumurtlama zamanında olduğu gibi
Ben geçen sene Bi bebeğimi kaybettim sonrasında 5 defa çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı geçen ay rahim filmi çektirecektim doktor acil ameliyata alınmış bu aya atmışlardı adet olacağım diye beklerken umutsuz şekilde test yaptım pozitif çıktı şükür ki tam bir senenin sonunda yine bebiş sevindirdi biziAmiiin inşaallah sizinki nasıl oldu
Oh maşallah rabbim sağlıkla kucağına alacağın günlerin sevincinide yaşatsın inşaallahBen geçen sene Bi bebeğimi kaybettim sonrasında 5 defa çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı geçen ay rahim filmi çektirecektim doktor acil ameliyata alınmış bu aya atmışlardı adet olacağım diye beklerken umutsuz şekilde test yaptım pozitif çıktı şükür ki tam bir senenin sonunda yine bebiş sevindirdi bizi
İnşâAllâh canım hepimize de nasip etsinOh maşallah rabbim sağlıkla kucağına alacağın günlerin sevincinide yaşatsın inşaallah
Ya şu mesajına kendiminmiş gibi çok sevindim yemin ederim. Rabbim ol der ve olur çokkk şükür. Ne mutlu sana ki Allahım gönlüne göre vermiş ve ne değişik bir şekilde.. kucağına almak da nasip olur inşallahKızlarrrElhamdülillah sonucum 929.8 çıkmış Cumartesi kese için gideceğiz inşaallah hala inanamıyorum mucize gibi çok şükür
Yaa canım benim Allah razı olsunYa şu mesajına kendiminmiş gibi çok sevindim yemin ederim. Rabbim ol der ve olur çokkk şükür. Ne mutlu sana ki Allahım gönlüne göre vermiş ve ne değişik bir şekilde.. kucağına almak da nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?