• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl dnemi tatl krizi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mamiyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mamiyy

Ziyaretçi
arkadaşlar regl döneminde çıldırıcakmış gibi tatlı krizine giriyorum ve diyet miyet hak getire sanki yemesem ölcem sanıyorum..cokacimcoooksiz bu gibi durumlarda ne gibi tatlılar yiyorsunuz?tarif bile verebilirsiniz.:içelim:

gidip gelip su iç ya da meyve ye.

sen becerebiliyomusun diye sorarsan hayır -tatlicadiarzu-
ne bulursam yiyorum tatlı namına, marketten uzak durmaya çalışıyorum..

Bende aynı durumdayım cnm,kalori açısından daha çok sütlü tatlılar yemeliyiz aslında ama kesmiyor çikolatanın yerini tutmuyor.
Keçiboynuzu iyi geliyor hem tok tutuyor hemde tatlı krizini büyük miktarda engel
liyor.

ahhh ahhh formul bulursanız banada söyleyin....O tatlı krizlerinde,sütlü yada hafif tatlılar asla kesmiyor...
Şöyle şerbetli tatlılar,yaşpastalar,veee illada çikolata gofret:(((((

kizlar bu sorun bendede var..sadece regl dönemlerinde degil insülin direncim oldugu icin sürekli tatli yemek istiyorum ama gecenlerde bir arkadasimin diyetisyeni böyle durumlarda bi tatli kasigi bal ve tarcinin bunu önleyecegini ve diyetide bozmayacagini söylemis...
bende denicem ama tarcindan nefret ederim...cözümü kayisi ve elma kurusu yiyerek cözmeye calisiyorum...eskiye göre daha az tatli yiyorum ama bu dahada azalacak insallah
deneyin bence..tatli kriziniz geldikce meyve kurulari yemeyi deneyina.s.

kizlar bu sorun bendede var..sadece regl dönemlerinde degil insülin direncim oldugu icin sürekli tatli yemek istiyorum ama gecenlerde bir arkadasimin diyetisyeni böyle durumlarda bi tatli kasigi bal ve tarcinin bunu önleyecegini ve diyetide bozmayacagini söylemis...
bende denicem ama tarcindan nefret ederim...cözümü kayisi ve elma kurusu yiyerek cözmeye calisiyorum...eskiye göre daha az tatli yiyorum ama bu dahada azalacak insallah
deneyin bence..tatli kriziniz geldikce meyve kurulari yemeyi deneyina.s.
Aslında bendede sadece regl dönemi değil,herzaman bi tatlı krizi oluyor...Sebebini bilmiyorum??El ayak titremesi vs.Bir dönem denedim kuru kayısı,erik çok etkili olmamakla beraber yinede biraz kestialkisalkisalkis....

Ben sahsen tam bir cikolata gofret cips v.s tatli olan herseyin manyagiyim icine resmen yumulabilirim..
Beslenmeme uzun süredir dikkat ettigimden dolayi uzak durmaya calisiyorum ama cok zorrrrrrrrr

Helede regl dönemimdeyim suan gece iki parca bitter cikolata yedim sabak kalkar kalkmaz bi isirik daha aldim..

Yetmedi bide müslimin icine rendeledim...

Ezcaneye gittim gecen bunu önlemek icin süttozundan olusan hap verdi 10 tanesini kaynak suda eritip yavas yavas yudumluyormussun..

Cikolata krizini önlüyormus..
Dün yaptim hic birsey olmadi aksine kendime hakim olamadim :)))

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..evet herkez kuru meyve öneriyor ama bende şöyle şerbetli tatlı krizleri tutuyor.cokacimcoookoturup bir tepsi baklava yesem tiksinirmiyim acabaadelikafadulden.neyse kilolar gidene kadar muhallebi falan yiyelim.bide dondurma yerken 1 top sade dondurmada 100 kalori varsa kakaolusunda 200 kalori varmış aklınızda olsun.pek katılamıyorum aranıza bu aralar evde badana var.hoşçakalın...ŞenizŞeniz

Ben sahsen tam bir cikolata gofret cips v.s tatli olan herseyin manyagiyim icine resmen yumulabilirim..
Beslenmeme uzun süredir dikkat ettigimden dolayi uzak durmaya calisiyorum ama cok zorrrrrrrrr

Helede regl dönemimdeyim suan gece iki parca bitter cikolata yedim sabak kalkar kalkmaz bi isirik daha aldim..

Yetmedi bide müslimin icine rendeledim...

Ezcaneye gittim gecen bunu önlemek icin süttozundan olusan hap verdi 10 tanesini kaynak suda eritip yavas yavas yudumluyormussun..

Cikolata krizini önlüyormus..
Dün yaptim hic birsey olmadi aksine kendime hakim olamadim :)))
arkadaşım sen okadar kiloyu çikolata yiyerekmi verdin .valla bravo.başarı hikayen varsa eklermisin bakalım...yardımcı olursun gerçi bende 11 kilo verdim 2 ayda ama resimlerimi eklemek için daha erken.hele istediğim kiloya kavuşıyım paylaşçam sizlerle.ama şu aralar spor mpor hak getire.badana yapıyorum akşama kadar pestilim çıkıyo ama hiç kilo veremedim 1 haftadır yaaa moralim bozuk.onun için yazarsan bana kilo vermen durduğunda ne yaptın mesela bana motivasyon olur.çok üzülüyorum.ve çok teşekkür ediyorum.uzun oldu biraz kusura bakma :a015:

arkadaşım sen okadar kiloyu çikolata yiyerekmi verdin .valla bravo.başarı hikayen varsa eklermisin bakalım...yardımcı olursun gerçi bende 11 kilo verdim 2 ayda ama resimlerimi eklemek için daha erken.hele istediğim kiloya kavuşıyım paylaşçam sizlerle.ama şu aralar spor mpor hak getire.badana yapıyorum akşama kadar pestilim çıkıyo ama hiç kilo veremedim 1 haftadır yaaa moralim bozuk.onun için yazarsan bana kilo vermen durduğunda ne yaptın mesela bana motivasyon olur.çok üzülüyorum.ve çok teşekkür ediyorum.uzun oldu biraz kusura bakma :a015:
Canim hemen kisacik özetliyeyim basarimn öyküsünü...

Birbucuk sene önce ikinci dogumumu yaptim ve dogumdan sonra 87 kilo idim.. Aslinda

Kardeslerim alay etmeye basladilar veremessin bu kilolari sisko oldun felan diye..

500 euro iddaya girdik 10 kilo verebilirim diye tabi ben 17 kilo verdim kisa zamanda...

Ve kazandim... Gecen temmuzda oldu bunlar...

Derken araya Ramazan ayi ve Kis aylari girdi ve ben 79 kiloya ciktim iki ay tekrardan

basladim salikli beslenmeye ve spor yapmaya spordan kastim, Yürüyüs, step, evde göbek atma, ve cd ile calisma...

Ve suan bu kilodayim ama en önemlisi bence aksamdan sonra yememek benim aksam yemegim 17 dedinmi biter ondan sonrasi ya meyve yada gercekten krizim tutarsa azicik tatli biseyler ama bazen o azicik cokta olabiliyor...:utangac:

Destan yazdim özürrr sormak istedigin varsa özelden yazarsin canimm

bende reglimden 3 gün önce acayip çikolataya düşmüştüm..sonra civanperçemi çayını içmeye başlayınca
tatlı ve çikolata krizlerim çok azaldı..adetimi söktürmesi için içiyordum..ama tatlıya olan iştahıda kesiyor..tadı acı olduğundan aklınıza içtikten sonra tatlıyı bırak yemek isteği bile pek kalmıyor..

1 kilo yarım yağlı süte 9 kaşık irmik koyup kaynatıyoruz. yarım çay bardağı sıcak suda 15-20 tatlandırıcıyı eritiyoruz. altını kapattığımız irmiğin içine atıyoruz (tatlandırıcı kaynamamalı - tatlandırıcı miktarını irmiğin tadına bakarak ayarlayabilirsiniz) bir borcama döküyoruz irmiğin yarısını, arasına diyet bisküvi diziyoruz (ben mavi yeşil in keten tohumlu olanını koyuyorum süper oluyor) üzerine de kalan irmiği döküyoruz. dolaba kaldırıyoruz. (üzerine tarçın koyarsanız daha çok tokluk ve tatlı yedim hissi verir)

kaba hesaplamalarıma göre bir dilimi 80 kalori falan oluyor. ben regl ken akşam yemeği yerine 2 dilim bu tatlıdan yiyorum. hem damağıma hitap ediyor hem tatlı krizimi geçiriyor.

benim canım tatLı isterse mavi yeşil light in çikolatalarından yiyorum veya algidanın twister dondurmaları var 1 tanesi 75 kaLori ondan yiyorum twister in tadı da güZeL :lepi: =)

bence bu krizleri çikolata yemekten başka bişey önlemio :)))

kızzlar çok teşekkür ediyorum.badana bitti allaha şükür.ama hiiiç kilo veremiyorum haalaa.:bbo:hatta okadar yorulmaya 300 gr.almışım.hepinizi çok seviyorum ne güzel yazıyosuunuz vallaa.tariflerede teşekkürlerkaydirigubbakcemile3

Bitter çikolata yiyebilirsin. :)))

çikolata kansızlığıa yol açıyormuş onu yeme de ne yersen ye...bnm feci kola çeker o aralar....deli gibi...litrelerce içebilirim :1::27:

ya ayni sorun bendede var cikolata krizine giriyorum 2-3 paket garanti iyorum..

kızlar bizzat tarafımdan tecrübe edilmiştir. sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı pekmez içiniz. diyetim boyunca hergün içtim ve hala içiyorum ( hem kansızlığınızı önlersiniz hem tatlı krizinizi ) gün içinde canınız çok tatlı çekerse birkaç tane keçi boynuzu yada 5 - 6 tane hurma yiyebilirsiniz. ayrıca şekersiz kakaolu sütte iyi geliyor ya da hem kakao hem tarçınlı sütte nefis oluyor :34: denemenizi tavsiye ederim..

Back
X