Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onada bakıldı arkadaşımkansizliktantir
bilmiyorum ki vallah hreseye bakilmis kadin doguma gitmekte fayda var grcmis olsun saglikli gunleronada bakıldı arkadaşım
çok tşk ederim ek olarak onada gittim:)bilmiyorum ki vallah hreseye bakilmis kadin doguma gitmekte fayda var grcmis olsun saglikli gunler
Pskolojiktir halamda bayılıyordu kan görünce menepoza girdi rahatladı vallahinöroloji psikiyart kardioloji dahiliye endokkrin gittim yok arkadaş adet oldugum an bayılma ataklarım oluyo neden niçin anlamıyorummoralim o oldu gene
büyük geçmiş olsun inanın bende kan tutması yok ve yeni başladı yaklaşık 7 aydır rabbim hepimize yardım etsinPskolojiktir halamda bayılıyordu kan görünce menepoza girdi rahatladı vallahi
Kızken başladı her reglde bayılırdı sıkıntılı süreç halam tedavi olamadı istemedi pskolojik ilaç almak ve destek almak yıllarca çekti
Amin canım bizim genetik kan tutması hepimizi tutuyor ben yendim laborantım ilk iş gün ve 3 4 gün bayıldım sonra alıştım ögle kan alabildim ve damar yolu açabildimbüyük geçmiş olsun inanın bende kan tutması yok ve yeni başladı yaklaşık 7 aydır rabbim hepimize yardım etsin
:)geçmiş olsun:)Amin canım bizim genetik kan tutması hepimizi tutuyor ben yendim laborantım ilk iş gün ve 3 4 gün bayıldım sonra alıştım ögle kan alabildim ve damar yolu açabildim
Sağol cnm inş sende bu süreci atlatırız allah yardımıcınız olsun:)geçmiş olsun:)
inş:)Sağol cnm inş sende bu süreci atlatırız allah yardımıcınız olsun
psikiyatrede gidiyorum bir bilsem varolun ilginiz içinAgri esiginizdendir.. kan tutuyodur.. psikolojiktir