• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl dönemi bayılma

ser_cin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
178
105
33
49
nöroloji psikiyart kardioloji dahiliye endokkrin gittim yok arkadaş adet oldugum an bayılma ataklarım oluyo neden niçin anlamıyorum:(moralim o oldu gene

nöroloji psikiyart kardioloji dahiliye endokkrin gittim yok arkadaş adet oldugum an bayılma ataklarım oluyo neden niçin anlamıyorum:(moralim o oldu gene
Pskolojiktir halamda bayılıyordu kan görünce menepoza girdi rahatladı vallahi
Kızken başladı her reglde bayılırdı sıkıntılı süreç halam tedavi olamadı istemedi pskolojik ilaç almak ve destek almak yıllarca çekti

Pskolojiktir halamda bayılıyordu kan görünce menepoza girdi rahatladı vallahi
Kızken başladı her reglde bayılırdı sıkıntılı süreç halam tedavi olamadı istemedi pskolojik ilaç almak ve destek almak yıllarca çekti
büyük geçmiş olsun inanın bende kan tutması yok ve yeni başladı yaklaşık 7 aydır rabbim hepimize yardım etsin

büyük geçmiş olsun inanın bende kan tutması yok ve yeni başladı yaklaşık 7 aydır rabbim hepimize yardım etsin
Amin canım bizim genetik kan tutması hepimizi tutuyor ben yendim laborantım ilk iş gün ve 3 4 gün bayıldım sonra alıştım ögle kan alabildim ve damar yolu açabildim

Back
X