- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
Merhabalar canlar...
Tuhaf bir konu başlığı oldu farkındayım ama, bu dertten fazlasıyla muzdarip biri olarak yalnız olmadığımı umarak açtım bu topiği.
Şu an regl dönemi öncesindeyim, ve içimde patlamaya hazır bir sinir varHiç bir şey olmadı ama sinirliyim, en ufak şeyde herkese bağırıp çağırıyorum. Etrafımdakileri olmadık yere kırıyorum. Zaten sancısı da ayrı bir dert... Umuyorum ki yalnız değilimdir; burada birbirimizin sinirlerini, gerginliklerini muhabbetimizle en aza indirmeye çalışalım, sinirlendiğimiz şeyleri anlatıp birbirimizi sakinleştirelim, regl gerginliğini ve sancısını hafifletecek öneriler sunalım birbirimize.
Buyrun muhabbete...
Tuhafmıı?? Ne tuhafı kız gayet güzel bi konu bu. Konuyu görmemle içeri dalmam bi oldu :) Ben bu topiğin daimi üyesi olucam heraldeÇünkü aynı durumdayız adetime 2 gün falan kaldı şuanda kafayı yemek üzereyim. Her gördüğüm insana içimden 'gerizekalı ' demekten bıktım :26:
Merhabalar canlar...
Tuhaf bir konu başlığı oldu farkındayım ama, bu dertten fazlasıyla muzdarip biri olarak yalnız olmadığımı umarak açtım bu topiği.
Şu an regl dönemi öncesindeyim, ve içimde patlamaya hazır bir sinir varHiç bir şey olmadı ama sinirliyim, en ufak şeyde herkese bağırıp çağırıyorum. Etrafımdakileri olmadık yere kırıyorum. Zaten sancısı da ayrı bir dert... Umuyorum ki yalnız değilimdir; burada birbirimizin sinirlerini, gerginliklerini muhabbetimizle en aza indirmeye çalışalım, sinirlendiğimiz şeyleri anlatıp birbirimizi sakinleştirelim, regl gerginliğini ve sancısını hafifletecek öneriler sunalım birbirimize.
Buyrun muhabbete...
hoşgeldin o zaman canım
Aynı durumdayız
benim de yaklaşık 2-3 günüm var, ve kimseyle konuşmak istemiyorum, annem bana seslendiğinde bile sinirleniyorum
İşin en kötü yanı da birazdan sevgilimle buluşacağızelimden veya ağzımdan bir kaza çıkmaz umarım.
anaa bu başlık benim için yapıldı herhalde:), "kadınlar" kulübü için çok güzel bir topik olmuş bence:)) hayırlı olsun canım
adet döneminde olan cadılardan biride benm. bugün sevglmle kavga ettik hatta; mesajıma 10 dk geç cvp verdiği içn. varın siz düşünün halimzi:)))
Merak etme yalnız değilsin
Her ay evdeki gerginliğin nedeni bizde de
HEr ay sinirimi mutlaka birinden çıkarıyorum
Sağol canımgayet iyi anlıyorum halinizi bizim de yakındır kavgamız, birazdan buluşacağız . Şu an "çıktın mı evden" diye mesaj atsa sinirleneceğim, halbuki geç kalan benim
aynen öyle canım, ve genelde sinirimi çıkardığım kişiler aynı kişiler oluyoro yüzden sinir katsayımı burada en aza indirmeliyim ki etrafımdakileri daha az üzeyim:18:
aaa güzel bi topik olmuşş benimde regl 1-2 gün var aynen bende çok sinirliyim herkesi azarlıyorumm ama okadar saçma seylere kızıyorumki dışardan nasıl komik duruma düşüyorumdur kim bilir bazen okadar sinirli oluyorumki kocam bile bi degişik görünüyo gözüme ama ben önceden böyle deildim yani farkedilir derecede deildi belkide sinirim stresten bu sinirlilik durumu artıyo olabilirmi acaba?
Aynen evde biri bana Hiss diye seslense ne var ya ne var ne benim kadar başınıza taş düşsün of! diyorum tepkim böyle oluyo bu halimden nefret ediyorum. 2 gün önce sevgilimleydim ve resmen burnundan getirdim neler yaptım. Herkesin içinde rezil ettim vurdum bağırdım hakaret ettim canını acıttım sonra çok pişman oldum ama sonuç ; şuan küsüz özür diledim yaptıklarım için ama beni affetmiyo. Benimle yan yana bile yürümek istemiyomuş çok kötüyüm
Bende ya eşime ya anneme patlıyorum.
İşteysem kime çatsam acaba modundayım.
Sağol canımgayet iyi anlıyorum halinizi bizim de yakındır kavgamız, birazdan buluşacağız . Şu an "çıktın mı evden" diye mesaj atsa sinirleneceğim, halbuki geç kalan benim
aynen öyle canım, ve genelde sinirimi çıkardığım kişiler aynı kişiler oluyoro yüzden sinir katsayımı burada en aza indirmeliyim ki etrafımdakileri daha az üzeyim:18:
ben eşime defalarca söyledim ama pek ilgilenmedi bizleri anlamaları imkansız ama olduktan sonra nasıl oluyosunuz kızlar ben pamuk pamukkk :))))))))))))
ben eşime defalarca söyledim ama pek ilgilenmedi bizleri anlamaları imkansız ama olduktan sonra nasıl oluyosunuz kızlar ben pamuk pamukkk :))))))))))))
hoşgeldin canımgerçekten hissettiklerinin aynısını birebir yaşıyorum ben de. Hormonlardan kaynaklanan birşey olduğu için ve de hormonları sinirsel ve çevresel etmenler etkileyebildiği için söylediğin olabilir canım. Burada birbirimizi telkin edelim ki etrafımızdakileri üzmemeye çalışalım
Kıyamam canım ya, ben de aynen senin gibi oluyorum. Haksız bile olsam sinirlenip bağırıp çağırıyorumSevgilinle muhabbetiniz ne düzeyde bilmiyorum ama regl döneminde olduğundan dolayı bu kadar sinirli ve gergin olduğunu anlatamaz mısın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?