- 9 Temmuz 2014
- 88
- 66
- 88
- Konu Sahibi Ruzgaressede
-
Benimde aynen öyle oluyoHanımlar benim regl zamanım düzensiz 40 50 günü buluyor yapısalmıymış neymiş bunun konuyla alakası neysegelelim asıl meseleye regl dönemim gelince aşırı derecede eşimi arzuluyorum ama bitince adamdan uzaklaşıyorum eşim keşke hep o dönemdeki gibi olsan diyor bende anlam veremiyorum kendime benim gibi olan varmı yada regl dönemim bitincede aynı şekilde kalmam için öneriniz var mı adamcağızıma yazık oluyo
Çözüm bulabildin mi hiç pekiBenimde aynen öyle oluyo
Regl döneminde libido artarmış zaten normal yani
Normal zamanda artsaya töbetöbee
Sahsen benim doneme girecegim hafta artiyor ya bende mi tuhaflik var ki regldan bi hafta önce.
Regl döneminde hormonlar tavan yapınca haliyle istekte artıyor çok normal. Bir çok kadında böyledir hormonlardan dolayı.Hanımlar benim regl zamanım düzensiz 40 50 günü buluyor yapısalmıymış neymiş bunun konuyla alakası neysegelelim asıl meseleye regl dönemim gelince aşırı derecede eşimi arzuluyorum ama bitince adamdan uzaklaşıyorum eşim keşke hep o dönemdeki gibi olsan diyor bende anlam veremiyorum kendime benim gibi olan varmı yada regl dönemim bitincede aynı şekilde kalmam için öneriniz var mı adamcağızıma yazık oluyo
Bende genelde öyleyim eşimde aynısını diyoHanımlar benim regl zamanım düzensiz 40 50 günü buluyor yapısalmıymış neymiş bunun konuyla alakası neysegelelim asıl meseleye regl dönemim gelince aşırı derecede eşimi arzuluyorum ama bitince adamdan uzaklaşıyorum eşim keşke hep o dönemdeki gibi olsan diyor bende anlam veremiyorum kendime benim gibi olan varmı yada regl dönemim bitincede aynı şekilde kalmam için öneriniz var mı adamcağızıma yazık oluyo
Sevindim bende gariplik olmamasına aklıma takılıp duruoduRegl döneminde hormonlar tavan yapınca haliyle istekte artıyor çok normal. Bir çok kadında böyledir hormonlardan dolayı.
Napalım herseferinde 10 gün sabretcek yapacak bişi yokBende genelde öyleyim eşimde aynısını diyo
Aynen öyle vala ayıptır demesi nisanliyken böyle degildim evlendim böyle oldum nedenseNapalım herseferinde 10 gün sabretcek yapacak bişi yok
Kızgınlık derken canımregl dönemi aynı hayvanlardaki gibi kızgınlık dönemi canım .
geçiyo gidiyo.
takma kafana biz insanızz her kızgınlıkta önümüze gelenle yapaydık ..........
Tadını alınca oluo demekkiAynen öyle vala ayıptır demesi nisanliyken böyle degildim evlendim böyle oldum nedense
Ah ahhhRegl gelmeden 1 gun oncesi varya fiyuuuuu
Bilemiyorum valla ama esik çok sikayet ediyoTadını alınca oluo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?