• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl dönemi siniri..

keşke bende rahatlatabilsem kendimi durduk yere sinirlenip ağlamaktan yoruldum :KK43:
Bende az önce bir sinir harbi yaşadım regl dönemin deyim üzerinize afiyet. Gittim duş aldım uzun uzun çocuğu uyuttum geldim 1 sütlü kahve 2 dilim çikolata. Ahahah bugün bu ikinci oldu. 2 kere sinir geldi böyle sıyrıldım. Uzak duruyorum herkesten. Eşime desem anlamayacak. Ben niye evlendim ya bekar mıyım niye salon da tekim diyor. Ya adam bela arama başına tv nin sesi bile sinirimi bozuyor. O ses Türkiye izliyor. Ordaki kötü sesli birine bile bu sesle ne işin var tv de neeee diye bağırasım var :))))

Benim icimden tuhaf bir yaratik cikiyor resmen.Reglim bitince cok utaniyorum o ne haldi,ben o lafi nasil ettim,yuh o konuda oyle tepki mi verilirdi...

Bende de var ayni sorun benimkide geickiyor resmen pimi cekilmis bomba gibiyim :KK53:

Off off yarama tuz bastin gercekten bende cok agrasif oluyorum birde cok duygusal oluyorum elim ayagim karnim goguslerim sisiuo hep odemden aynasa kendimi cok cirkin goruyorum herhangi bi yontemim yok baslayana kadar boyleyim hatta ilk iki gun bile papatya cayi iciuorum biraz iyi geliyor dene istersen

Ben geçen ay olmadım mesela 2 hafta sonra günüm, 2 aylık toplu olacağım yani.. Şu an bendeki siniri düşün :KK70:

Evet alırım kutu kutu dido çılgınlar gibi yerim ki ben normalde ağzına tatlı sürmeyen sevmeyen bir insanım :) ama haller gelince didoooo diye markete koşturuyorum eşimi :) bende de var özellikle doğum kontrol hapı kullandığımdan beri yani son 3 senedir ekstra agresifleşiyorum. Hatta geçenlerde 2-3gun terör estirdim evde normalde de çok sakin biriyimdir. 4. Gun baba kız masadalar biri kreşten diğeri işten geldi bende yemek koyuyorum kedi gibiler :) bugün sakinim bebeler hallerim geçti dedim oooleeeyyyuy diye şebeklik yapıyorlar bana :)

Son yazdiginiz kisim cok tatli yaaaa:KK51::KK200:
Masallah

Bende aynıyım aynııııı
Regl dönemimde o kadar agrasif o kadar huysuz ve sevimsiz oluyorum ki
Ben bile kendimi sevmiyorum bu dönemde.
Özellikle sevgilimi üzüyorum ona üzülüyorum :(
Ne yapsa batıyor çok kötü bi duygu
Allah yardımcıları olsun :KK24:

Ohoo benim arkadaşım kitabını geç getirecek diye onu düşman bellemişliğim, triplere girmişliğim, derste az az ağlamışlığım vardır. Bazen fena oluyorum, yaşananlar dünyanın en büyük olayıymış gibi geliyor. Bir tripler bir tripler. Hiç birşey yokken yatıp yayılmak istiyorum (onu da rahatça yapamıyorum :DD ) gelsin hüzün gelsin sinir güle güle mutluluk güle güle huzur

bende sızdenım,alın bendende o kadar,bu ay çok feci geçti,hayır kendımıze zarar başka bişey değil,çözüm bulan varsa,yazsın,

İyi akşamlar hanımlar,her ay reglim gecikiyor ve bende normal olmayan bi sinir sıkıntı bunalma var,bu arada 2,5 aylık nişanlıyım ve bu dönemlerde nişanlımı o kadar çok üzüyorumki dün yanımdaydı bugün neden gelmedin diyorum bi mesaja 5 dk geç cevap verse niye hemen yazmıyosun herşeyine bi kulp buluyorum yani hastalandığım zaman rahatlıyorum ama hastalanana kadar kök söktürüyorum siz nasıl atlatıyosunuz bu dönemi varmı sakin kalma yönteminiz?
Melisa çayı bayaa faydalı oluyor biraz uyku yapıyo ama olsun kuş gibi oluyosun :D Bi de sakın ha öyle dönemlerde ciddi kararlar almayın, kendi kendinizi telkişn edin bu reglden evt reglden ben aslında böyle biri değilim herşey hormonlarıon suçu falan diye telkine yönelin.. etrafınıza hayatı daha az zindan etmeye çalışın( ben de benzer şeyler yaşıyorum) :) Sonuçta seviyosa katlanıcak falan diye görmeyin bi gün valla resti çekiverir kaybedersiniz

Kızlaarr bende de aynı sorun vardı sonra araştırdım veeee papatya çayının hem adet sokturucu hemde rahatlatıcı etkisinin olduğunu öğrendim gerçektende işe yarıyor tavsiye ederim

Back
X