Benim son iki reglimde öyle.. iki gün yoğun 3. Gün az 4 de bitio.. normalde 5-6 gün sürerdi.. havalardanmı anlamadımArkadaşlar yanlış anlamazsanız regl döneminiz nasıl geçiyor? Kanamanız sürekli ve yoğun mu yoksa ara mı kan geliyor. Benim son 3 reglimde ilk 2 gün yoğun sonra bi anda aşırı azalıyor. Günde 1 ped anca doluyor en son kahverengi lekelenme olup bitiyor.
(Bu ay ilk defa ara ara kan gelmeye devam ediyor normalde reglim 5 günde biter ama bitmedi)
Arkadaşlar yanlış anlamazsanız regl döneminiz nasıl geçiyor? Kanamanız sürekli ve yoğun mu yoksa ara mı kan geliyor. Benim son 3 reglimde ilk 2 gün yoğun sonra bi anda aşırı azalıyor. Günde 1 ped anca doluyor en son kahverengi lekelenme olup bitiyor.
(Bu ay ilk defa ara ara kan gelmeye devam ediyor normalde reglim 5 günde biter
Ay İnşallah kötü bişey değildirBenim de öyle nedense
Ay merak ediyorum neden acaba ofBenim son iki reglimde öyle.. iki gün yoğun 3. Gün az 4 de bitio.. normalde 5-6 gün sürerdi.. havalardanmı anlamadım
Bende.. ama gelecek ay da olursa soracagım doktoraAy merak ediyorum neden acaba of
Beni de bilgilendirir misin sorarsanBen de
Bende.. ama gelecek ay da olursa soracagım doktora
Normal gayet ben de öyleyimArkadaşlar yanlış anlamazsanız regl döneminiz nasıl geçiyor? Kanamanız sürekli ve yoğun mu yoksa ara mı kan geliyor. Benim son 3 reglimde ilk 2 gün yoğun sonra bi anda aşırı azalıyor. Günde 1 ped anca doluyor en son kahverengi lekelenme olup bitiyor.
(Bu ay ilk defa ara ara kan gelmeye devam ediyor normalde reglim 5 günde biter ama bitmedi)
TabikideBeni de bilgilendirir misin sorarsan
Teşekkür ederimTabikide
Ama önceden böyle değildi ikinci gün azalmazdı çok azalıyor 1 ped anca doluyorNormal gayet ben de öyleyim
Değişebilir normaldir. Yine de emin olmak için muayene olAma önceden böyle değildi ikinci gün azalmazdı çok azalıyor 1 ped anca doluyor
TeşekkürlerDeğişebilir normaldir. Yine de emin olmak için muayene ol
Sordun mu canım doktoraBen de
Bende.. ama gelecek ay da olursa soracagım doktora
Daha bu ay olmadım canım eğer aynı sorun olursa soracağımSordun mu canım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?